Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koromfeketécske kérdése:
Mit tegyek? Mit tegyek hogy boldog legyen?
Figyelt kérdés
a párommal már tobb mint egy éve vagyok egyutt. az elején szuper volt minden nem veszekedtunk egyáltalán, de amikor eljott a nyár két honapig egyfojtában egyut voltunk és az utolso két hétben a szunido vége fele, már veszekedtunk, féltékenykedtem. most már két hete munkába jár, és mikor othon alszok nem látom mikor elmegy nyugodtabb vagyok, mint mikor nála vagyok és búcsúzkodunk. mikor meglátok egy szép lányt akkor megkérdem tole hogy meg*****d mi??? gyanakvo vagyok, féltékeny, meg raplis néha. tudom hogy emiatt elveszithetem. azt mondja hogy SOHA nem fog elhagyni, se megcsalni, nem néz más lányokra, mert CSAKIS éngem szeret. nem tudom miért van ez. tippek?2015. jan. 20. 20:35
1/4 anonim válasza:
"mikor meglátok egy szép lányt akkor megkérdem tole hogy meg*****d mi??"
pszichológiai hadviselés, gratulálok
4/4 anonim válasza:
Biztos,hogy cigány vagy.
Azonnal levágtam;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!