Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra boldog legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnem kérni a segítségeteket nagyon fontos! 4 hónapja tettem egy rossz lépést és csak 1 hete derült ki. Barátnőmmel 10 hónapja vagyok együtt és november elején facebookon írt nekem egy kép nélküli személy hamis névvel, hogy a barátnőm ölelkezik a fiúkkal meg odajárnak hozzá a szünetben és puszilagtják egymást meg az egyikkel csókolózott is. Én meg ugye nagyon féltékeny típus vagyok meg nem egy településen lakunk nem látom, hogy mit csinál és elhittem de nem volt igaz. Erre nagyon ideges lettem és arra gondoltam, hogy én is majd ezt csinálom vele meglátjuk neki, hogy fog esni. Én kikezdtem a barátnőjével facebookon meg kavargattam egy másik lánnyal is és csak most derült ki kb 1 hete. A barátnőm nagyon ki van bukva és mindennap sír, nem tudom megnyugtatni sehogy. Nem bízik már bennem nem hiszi el, hogy azóta nagyon sokat változtam és nem fogok neki több csalódást okozni. Kérlek titeket segítsetek nekem, hogy mit tegyek, hogy újra boldog legyen. Nekem nagyon sokat jelent az ő boldogsága nem szeretem látni, hogy állandóan sír meg szomorkodik :( Tudom, hogy nagyon elrontottam de még helyre lehet hozni. Ha tudtok segítsetek valami tanácsokkal. Előre is nagyon köszönöm szépen!2014. márc. 29. 20:08
1/2 anonim válasza:
A blökimnek az szokott bejönni, hogy leül az asztal mellé es bánatos szemekkel néz rám. A fiamnak a sírás, néha toporzékolással megfüszerezve, a feleségem duzzogással, néha sexmegvonással operál, én meg leultetném es higgadtan megbeszelném vele, erősen próbálnám afelé terelni hogy nézze ugy hogy csak javító nevelő célzattal csináltad nem passzióból
2/2 A kérdező kommentje:
Próbaltam már vele többször is beszélni vele de ő nem tudja ezt elfelejteni és nagyon fáj neki. Most azt tervezzük, hogy összeköltözünk. Nem tudom.. lehet, hogy ha mindennap együtt vagyunk akkor kis idő elteltével elmúlhat?
2014. márc. 30. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!