Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szerelems vagyok egy lányba? De ő nemszeret.
Figyelt kérdés
Elmondtam neki hogy szeretem erre ő azt mondta hogy ő nemszeret. Azóta majdnem 1 év eltelt sokat beszélgetün Facebookon meg minden . Az 1-ik barátnője meg kb 1 hónapja összeakar minket hozni. Szerintem nem akar rosszat neki mert a legjobb barátnője és azt mondta hogy mondjam neki szeretem és hogy adjon 1 eséjt. Na ez ma deg történt és az akit szeretek azt mondta hogy ő még mindig nemszeret sajnája majd találok 1 másik lányt. De én most micsinályak nagyon szeretem és tudom hogy igaza van de én őt szeretem.2015. jan. 20. 17:43
1/8 anonim válasza:
Nézz ki jobban! Ha ez nem megy, elfelejtheted a lányt.
2/8 anonim válasza:
Ismerős... Keress mást, az ilyen kapcsolatoknak sajnos nem sok esélye, főleg hogy most is "tartalék" lehetsz a lány számára. Ha nem talál mást, akkor jönnél képbe. :) Hagyd.
3/8 A kérdező kommentje:
De nagyonszeretem nemtudom elfelejteni 8-adikos vagyok osztálytársam nagyon szeretem de télleg nemtudom elengedni túlságosan szeretem miattamegywk be az iskolába
2015. jan. 20. 19:11
4/8 anonim válasza:
Hát a helyesírásoddal nem tudod lenyűgözni, az is biztos...!
5/8 anonim válasza:
Hát mondjuk én keresnék egy helyesírási könyvet.
6/8 A kérdező kommentje:
Komoly választ szeretnék am telorol irok de segáz😒
2015. jan. 20. 19:38
7/8 anonim válasza:
Nem értem, miért mentség egyeseknek a rossz helyesírásra, hogy telóról írnak. Érdekes módon én telefonról is tudok helyesen írni.
8/8 A kérdező kommentje:
Jó de ez nem 1 helyesírási oldal szal a helyesírást kritizáló válaszoktól kiméljetek mert nagyon szomorú vagyok és nagyon rosszul érzem magam
2015. jan. 20. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!