Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak papucs típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak papucs típusú pasik írnak nekem?

Figyelt kérdés
Nem kell több papucs!Nem jönnek be!!! Szeretném, ha valaki már engem is szeretne. Szeretném, ha fölnézhetnék a pasimra (ha lenne), és biztonságban érezhetném magam vele. Bocsi, csak elegem van és ez egy jó hely, hogy kiírjam magamból.23/L

2015. jan. 19. 22:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

jó hát igy már legalább korrektebb, hogy nem társkeresőn csinálja, hanem tényleg olyanokkal, akiket ismer, tehát legalább nem ismeretlenül egy 80x80-as kép alapján határozza meg, hogy milyen a pasi...

persze ez nálam is megvan, énis csak a dagadt vagy nagyon vékony lányokkal jövök ki, akit meg én akartam, az meg velem nem...

2015. jan. 24. 12:19
 32/33 Sorsod Borsod válasza:
És ezt a problémádat mi oldjuk meg itt GYK-n, hogy neked ne írjanak papucsok...
2015. febr. 27. 11:23
 33/33 Girgoy ***** válasza:

Én nem vagyok papucs, de sajnos nem fogok Neked írni, mert már elkeltem. :)

Egyébként teljesen megértelek, manapság tényleg sok a papucs, de erről sajnos leginkább a nők és a feminista baromságok tehetnek. De most vagy hosszas oldalakon át kifejtem, hogy mi a helyzet és mi a megoldás, hogy legyenek normális férfiak, akikre felnéznek a nők is, vagy inkább csak utalok arra, hogy létrejött már a probléma orvoslására (honlapon, Facebookon (már közel 100 ezer követővel) és a valós életben is országos szervezetként) a Férfiak Klubja. Nem reklám-emberük vagyok, ezért nem is rakok ide közvetlen linket, csak nekem is tetszik, amit csinálnak. Nők is vannak egyébként az aktív tagok között. :) Jó kutatást!

2015. febr. 27. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!