Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak papucs típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak papucs típusú pasik írnak nekem?

Figyelt kérdés
Nem kell több papucs!Nem jönnek be!!! Szeretném, ha valaki már engem is szeretne. Szeretném, ha fölnézhetnék a pasimra (ha lenne), és biztonságban érezhetném magam vele. Bocsi, csak elegem van és ez egy jó hely, hogy kiírjam magamból.23/L

2015. jan. 19. 22:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
9: Én azt gondolom, hogy az egyiptomi piramisokat sok kis kolibri építette. Azt hiszem, ez saját gondolat.
2015. jan. 19. 22:25
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az a véleményem, hogy aki nem melldöngető bunkó, az számodra egyből papucs és esélyt sem adsz bizonyos férfiaknak, csak mert nem extrovertált kihaénnem állatok, pedig lehet, hogy meglepődnél.

Persze egy felszínes világba ilyen felszínes nő való, mint te kérdező. Szeretnéd ha szeretnének... hét vicce, maximum villogni szeretnél valakivel.

2015. jan. 19. 22:32
 13/33 anonim ***** válasza:
Én írtam levelet, nem vagyok ijedős! Meglátom, benned van-e annyi, hogy visszaírj! ;)
2015. jan. 19. 22:32
 14/33 anonim válasza:
100%

Regisztrálj az Smpixie.hu -ra, az egy BDSM közösségi oldal.

Ott kettő perc alatt találsz domináns férfit, akinek majd úgy ugrálhatsz, ahogy ő fütyül, és ha nem csinálod, megbüntet.

2015. jan. 19. 22:36
 15/33 A kérdező kommentje:
12-es. Egy kérdésemből megítélni nem lehet. És nem is szeretnék villogni senkivel se, nem az a típusú lány vagyok. És bunkó pasit se szeretnék, így is mindig kihasználnak a kedvességemből adódóan. De, ha beszélgetni szeretnél velem többet, akkor magad is rájöhetsz ezekre.
2015. jan. 19. 22:38
 16/33 anonim ***** válasza:
Vannak saját gondolataim. Most például az, hogy mi a francot keresek itt? Mondjuk az érdekelne, hogy írott üzenetekből hogyan szűröd le, hogy valaki papucs vagy nem?
2015. jan. 19. 22:41
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég bunkó a válasz, akkor nem vagy papucs. Sajnos a nők képtelenek megkülömböztetni a primitívséget és bunkóságot a határozottságtól.

Meg ez a biztonságmánia is egy orbitális baromság, anyagi biztonságot sok férfi tud adni egy papucs is, érzelmi biztonságot is tud adni egy papucs is, és egy normális férfi lehet, hogy veled szemben félénk, de az életét adná azért, hogy megvédjen. Persze a melldöngető gorilla aki direkt keresi a bajt az biztos nagyobb biztonságot ad, mert határozott és macsó...

2015. jan. 19. 22:48
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt pedig csak úgy megjegyzem, hogy hemzsegnek Magyarországon az egyedülálló férfiak, többségük normális is, nem is papucs, csak maximum introvertált. De ő már nem jó, mert nem felel meg az extrovertált menőgyerek ideálnak amire nedvesedik a bugyi. Iszonyatosan szánalmas amikor egy 23 éves nő nem talál párt magának, amikor hatalmas a választék és minden adu a fiatal nő kezében van.
2015. jan. 19. 22:53
 19/33 A kérdező kommentje:
Jaj istenem, nem kell semmilyen melldöngető gorilla. :D Kicsit már bánom,h itt éltem ki a szomorúságomat, dühömet. :) Szóval elnézést kérek mindenkitől akiben ez a kérdés felkavart valami rosszat.
2015. jan. 19. 22:55
 20/33 A kérdező kommentje:
Nekem is alakulhat úgy az életem,h nincs párom, de attól még nem fogok kétségbeesetten az utcán rohangálni, h ki szeretne a barátom lenni, csak azért, h legyen valaki mellettem.
2015. jan. 19. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!