Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak papucs típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak papucs típusú pasik írnak nekem?

Figyelt kérdés
Nem kell több papucs!Nem jönnek be!!! Szeretném, ha valaki már engem is szeretne. Szeretném, ha fölnézhetnék a pasimra (ha lenne), és biztonságban érezhetném magam vele. Bocsi, csak elegem van és ez egy jó hely, hogy kiírjam magamból.23/L

2015. jan. 19. 22:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19: You must be new here.
2015. jan. 19. 23:01
 22/33 anonim ***** válasza:

"Nekem is alakulhat úgy az életem,h nincs párom, de attól még nem fogok kétségbeesetten az utcán rohangálni, h ki szeretne a barátom lenni, csak azért, h legyen valaki mellettem."

Nem is kell. Az értékes lányok kb fél perc alatt elkelnek, de ezt te is tapasztalnád, ha valóban kedves lennél, vagy esetleg olyanoknak is esélyt adnál, aki nem 100 százalékban felelnek meg a rózsaszín álomképednek csak 99-ben. Csak a papucs pasik írnak neked... Te szegény, mindjárt elkezdelek sajnálni. :-D Megsúgom azoknak a férfiaknak is van lelkük, akiket te kb. úgy kezelsz, mint a tárgyakat, mintha senkik volnának, nem is emberek... Tudod, lehet, hogy valaki szeret csak nagy ívben teszel rá, aztán felteszed itt ezt a kérdést.

2015. jan. 19. 23:15
 23/33 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ne haragudjon meg senki. Pillanatnyi elmezavar volt ez nálam nem több. A nők általában sok mindent túl gondolnak, és megbonyolítják a dolgokat.
2015. jan. 19. 23:18
 24/33 anonim ***** válasza:
de legyszi fogalmazd mar meg, hogy mi a papucs. az, akinek mas velemenye van, de inkabb a tieddel ert egyet, mert nem akar megbantani? arnyalatok, fokozatok vannak
2015. jan. 20. 02:05
 25/33 anonim ***** válasza:
most látom, pasik "irnak" nekem, ez társkereső? Ott honnét jön le, hogy papucs, a fényképéből? o.O
2015. jan. 20. 11:10
 26/33 anonim ***** válasza:

Na ez az... nem igazán értem ezt a kérdést.

Aki papucs, az nem mer írni, ezt ugye tudod?

Tehát mitől is lett papucs az a sok férfi, aki írni mert neked?

Elsőnek talán ezt kellene tisztázni.

2015. jan. 20. 12:57
 27/33 A kérdező kommentje:
Nem társkereső, és nem ismeretlen férfiak írtak. Na további jó eszmecsere folytatást nektek. :)
2015. jan. 20. 14:41
 28/33 anonim ***** válasza:

Fehér herceg a szőke lovon nem fog írni.

Ha viszont a többi férfi neked mind papucs, akkor sajnos így jártál. Talán mozdulj ki a komfortzónádból, és akkor találhatsz másfélét is.

2015. jan. 20. 16:32
 29/33 anonim ***** válasza:

szépen lenyomtátok érvekkel a kérdezőt

10/10

2015. jan. 23. 17:47
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem zavartatom magam. :)
2015. jan. 24. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!