Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak papucs típusú pasik írnak nekem?
"Nekem is alakulhat úgy az életem,h nincs párom, de attól még nem fogok kétségbeesetten az utcán rohangálni, h ki szeretne a barátom lenni, csak azért, h legyen valaki mellettem."
Nem is kell. Az értékes lányok kb fél perc alatt elkelnek, de ezt te is tapasztalnád, ha valóban kedves lennél, vagy esetleg olyanoknak is esélyt adnál, aki nem 100 százalékban felelnek meg a rózsaszín álomképednek csak 99-ben. Csak a papucs pasik írnak neked... Te szegény, mindjárt elkezdelek sajnálni. :-D Megsúgom azoknak a férfiaknak is van lelkük, akiket te kb. úgy kezelsz, mint a tárgyakat, mintha senkik volnának, nem is emberek... Tudod, lehet, hogy valaki szeret csak nagy ívben teszel rá, aztán felteszed itt ezt a kérdést.
Na ez az... nem igazán értem ezt a kérdést.
Aki papucs, az nem mer írni, ezt ugye tudod?
Tehát mitől is lett papucs az a sok férfi, aki írni mert neked?
Elsőnek talán ezt kellene tisztázni.
Fehér herceg a szőke lovon nem fog írni.
Ha viszont a többi férfi neked mind papucs, akkor sajnos így jártál. Talán mozdulj ki a komfortzónádból, és akkor találhatsz másfélét is.
szépen lenyomtátok érvekkel a kérdezőt
10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!