Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzá menjek ezek után (többi lent)?
Szóval, párommal 8 hónaposak leszünk, és volt már egy szünet, ami után rendeződött a dolog(sírva visszakonyorogte magát) a szakító ok mögött elég sok minden állt. És múltkor azt mondta hogy meg akarja kérni a kezemet, az apámtól január végén,(mert ez mennyire aranyos hogy ilyen régimódin) persze esküvőt még nem most, mert Fiatalok vagyunk, de el akar jegyezni.
és nekem ezzel több problémám is van, egyrészt az hogy az én véleményem szerint, fél hogy elveszíthet engem, amiatt mert szakított. A másik meg az hogy eléggé utána olvastam a szerelem biológiájának és a vízválasztó másfél év után jön el. És ha nálunk ez bekövetkezne akkor egy eljegyzést sokkal fájdalmasabb felbontani mint egy kapcsolatot. Igazából a kérdésem az lenne, hogy ezt komolyan gondolhatja e fiatalon, vagy tényleg csak így "biztosít be magának".?
amugy nagyon szeretem őt, és ő is engem, reális esélyt látok a közös jövőnkre. Én már dolgozok, így nemsokára össze is fogunk költözni. Csak az ő családi házukat eladják, és vesz egy kis lakást.
Ha szeretnél később is vele lenni,és szereted,vele tervezed a jövőt miért ne mondhatnál neki igen??
Nem hinném,hogy evvel akárkit is be lehetne biztosítani..Ha akar gyűrűvel,vagy anélkül is meg lehet csalni a másikat..vagy tönkre mehet a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!