Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányokhoz, nőkhöz szólna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekvinitus kérdése:

Lányokhoz, nőkhöz szólna a kérdésem. Lehetséges közölni a szakítási szándékot egy fiatal úgy hogy ne okozzon neki fájdalmat?

Figyelt kérdés

Nagyon erős de már egyoldalú az érzelmi kötődés. Annak ellenére hogy emberként, nőként nagyszerű, párkapcsolatként részemről működésképtelen.

A probléma csak az hogy sokkal érzékenyebb az átlagnál.

2015. jan. 12. 22:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bárcsak játszadozás lenne! De sajnos nem az.
2015. jan. 13. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, hónapokig sunnyogsz, csak hogy megússz egy őszinte beszélgetést. Ez fájdalmasabb, mint a legbunkóbb szakítás.
2015. jan. 13. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Én egy 29 év korkülönbséges kapcsolatban élek.

Szóval tudom, h valószínű előbb-utóbb szakításra kerül a dolog. Pedig nagyon szeretem.

Nekem talán akkor fájna kevésbé, ha személyesen egy kávé, vagy tea mellett megbeszélné velem. Ha elmondaná, h tetszettem neki, és a szívébe zárt, de más felé tart az élete, nem tudja tovább folytatni. Talán ha elmondaná, h nem velem, mármint a személyemmel, vagy a nőiességemmel van a baj, könnyebben fel bírnám dolgozni.... És meg kell hallgatni, h ő mit érez, mit gondol.... Egy jó kiadós beszélgetés, és ég veled.

És ha már őszinték vagytok, kérd meg, h ne írjon, mert nem szeretnéd. Viszont annyi még, h az őszinteség az nem kitárulkozás, tehát, ha van valakid, azt ne mond neki... nem tartozik a szakításhoz, az már egy másik téma....

29/n

2015. jan. 13. 17:55
 14/15 A kérdező kommentje:

12- es válaszírónak: szó nincs sunnyogásról őszintén beszéltem vele, igaz nem a szakításról hanem szüneteltetésről.

13- as válaszírónak: köszönöm a tanácsaidat! Egy kávé mellet a legkíméletesebb azt mondod/mondjátok. Megteszem. Csak azt nem tudom az e-mailekkel mit csináljak mert hogy azokat ugyan úgy kűldi majd abban biztos vagyok. Remélem megunja egyszer.

2015. jan. 13. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyszer elmondod, h ne írjon többet, lezárod,... Ha folytatja, nem válaszolsz... ennyi. Meg kell, h értse, már nem 17 éves.
2015. jan. 13. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!