Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egyszer lehetünk szerelmesek ugyanabba az emberbe?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek olyan, hogy kiszeretett valakiből és utána pár hónappal, évvel később újra beleszerettetek? vagy ha a szerelem elmúlik már soha többet nem jön vissza?2015. jan. 12. 19:24
3/8 anonim válasza:
Persze, előfordulhat hogy újra fellángolnak a régi érzelmek
4/8 anonim válasza:
Nem, velem meg ilyen sosem fordult elo
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem, ez tovább is tarthat.
6/8 anonim válasza:
attól függ, hogy múlt el.
Ha úgy, ahogy az egyik szerelmem csinálta, azaz fogta magát, és nem válaszolt többet: akkor nem.
Ha úgy, mint a következő, hogy "most nem akarok senkit", és ha később mégis akarna: akkor igen
7/8 anonim válasza:
Mi távkapcsolatban éltünk, és ez sok gond kialakítója volt, ami miatt szétmentünk. Egy év múlva egy városba keveredtünk és újra összejöttünk, pedig kiszerettem belőle, mindkettőnknek volt más partnere. Nem tudom, hogy szerelem volt-e vagy csak fellángolás, viszont a problémák maradtak, így hiába voltunk közel újra szétmentünk.
8/8 Takacs Laszlo 15 válasza:
Csak nem lanybol vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!