Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy bűn, ha egy férfit csak barátnak tekintek?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy egy férfi soha nem csak barátságot akar, meg hogy ez sértő rájuk nézve, én pedig nem akarok megbántani senkit. De egy ismerkedésnek soha nem úgy indulok neki, hogy "márpedig ebből lesz valami" - honnan tudnám, mit akarok tőle, ha még nem is ismerem, és már a legelején ott vannak az elvárások? Nekem kell, hogy eleinte barátok legyünk, aztán abból később kialakulhat több is, amennyiben jól megértjük egymást lelkileg és vonzalom is van.
Egyébként az a tapasztalatom, hogy a férfi-nő barátságok előbb-utóbb vagy szerelemmé alakulnak, vagy felbomlanak - kivéve esetleg, ha gyerekkori jó barátokról van szó.
2015. jan. 12. 07:04
21/21 Siiel válasza:
Nem baj ! A barátság, ha őszinte egy magas szintű kapcsolat. Én is ilyen vagyok, fontos számomra a szellemi összhang, a bizalom... és nem gondolnám, hogy azért mert a világ rendesen begyorsult, feltétlen mindenkin át kéne gázolni, mint a gyorsvonat, mert vagy összejön vagy nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!