Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan nagy bűn, ha egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy bűn, ha egy férfit csak barátnak tekintek?

Figyelt kérdés

Mondják, hogy egy férfi soha nem csak barátságot akar, meg hogy ez sértő rájuk nézve, én pedig nem akarok megbántani senkit. De egy ismerkedésnek soha nem úgy indulok neki, hogy "márpedig ebből lesz valami" - honnan tudnám, mit akarok tőle, ha még nem is ismerem, és már a legelején ott vannak az elvárások? Nekem kell, hogy eleinte barátok legyünk, aztán abból később kialakulhat több is, amennyiben jól megértjük egymást lelkileg és vonzalom is van.

Egyébként az a tapasztalatom, hogy a férfi-nő barátságok előbb-utóbb vagy szerelemmé alakulnak, vagy felbomlanak - kivéve esetleg, ha gyerekkori jó barátokról van szó.

2015. jan. 12. 07:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

A nemiséget nem lehet megkerülni!

A kérdés az, hogy van e értelme?

2015. jan. 12. 07:39
 2/21 anonim ***** válasza:
Nekem van női barátaim, akikre soha nem tekintenék másként. Szerintem nem bűn. Azokat nem bírom akiknek tetszik egy csaj, hónapokig haverkodnak és azt hiszik a csaj azért nem mutatta ki az érzelmét, mert még nem mondták meg neki, hogy tetszik, jön a vallomás, a lány meglepődik elutasítja és még ő lesz a szemét, mert nem ad egy esélyt se, miközben a srác egy gerinctelen csodára váró lapuféreg.
2015. jan. 12. 08:33
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem bűn ez, attól függ, mik előzték meg ezt a folyamatot.

De mivel a férfiak 99%-a nem barátkozni akar egy nővel, ezért minden nő gondolkodhatna felnőtt ember módjára ilyen esetben.

Mert minden más végeredmény szívatásnak számít egy nő részéről, az addig eltelt idő függvényében, amennyiben abból nem lesz semmi végül.

Ha 3 randi után azt mondják, hogy bocs, csak barátok lehetünk, az nem gond, de már az 52. után, miután meghívatta magát 50 étterembe, meg elmentek nyaralni Hawaii-ra, az már kínos lehet.

2015. jan. 12. 09:11
 4/21 Noren1989 ***** válasza:

Ezt a pasiknak is megszoktad mondani ? Meg ha nem jön be csak barátként, azt is ? Am meg biztos nem 8 mp alatt döntöd el, h dugsz-e a faszival, vagy sem. Az összes többi szöveg csak körítés, meg mérlegelés, h hosszútávon mennyire lenne jó parti ?

25/F

2015. jan. 12. 09:44
 5/21 anonim ***** válasza:

Idáig nem bűn, sőt sokaknak ez a normális, nekem is. Nálam nincs olyan, hogy szerelem első látásra, vagy már az első randin. Idő kell, hogy kialakuljanak az érzelmek, sőt nálam még a vonzalomhoz is.

De azért ha már többször randiztatok és látod, hogy nem alakul benned semmi, akkor le kell zárni a témát.

2015. jan. 12. 09:46
 6/21 anonim ***** válasza:
Érett emberek között igenis van férfi-nő barátság, csak ezt elég kevesen ismerik be. A barátok közötti kölcsönös tiszteleten alapul és nem pillanatnyi érdekek vezérlik. Személy szerint van olyan barátnőm aki külsőleg egyáltalán nem az esetem , de emberileg nagyon sokra tartom és gyakran kikérem a tanácsát!!!
2015. jan. 12. 09:58
 7/21 A kérdező kommentje:

Egy baráttal nem mennék el nyaralni és nem hívatnám meg magam sehová. Ha ő meghív, azt elfogadom, és nem ragaszkodom hozzá, hogy ő fizessen.

Azzal nem állok csak úgy oda egy pasi elé, hogy "én téged csak barátnak tekintelek ám!" Ha azonban szóba kerül h mit is akarunk egymástól, akkor megmondom neki az igazat. Ha ő szerelmes belém, de én nem, akkor rábízom a döntést, hogy akar-e még bármilyen kapcsolatot tartani velem, nem erőltetem, hogy "legyünk barátok".

2015. jan. 12. 11:48
 8/21 anonim ***** válasza:
54%

Ha egy férfi randevúra hív és te elfogadod azt majd közlöd Vele, hogy csak baráti viszony lehet....az gáz, nagyon gáz.

A legtöbb baráti viszony úgy alakul ki, hogy az élet egymás mellé sodor embereket, közös munkahely, hobbi, sport stb....majd a közös érdeklődés összekovácsolja a barátokat.

Van olyan, hogy elhívom a barátnőmet szórakozni, beszélgetni és nem csinálok problémát abból, hogy ki fizeti a számlát.....ha Én hívtam el akkor az Én kötelességem, ez tiszta sor!!!

37F

2015. jan. 12. 12:00
 9/21 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak, ha vki elhív? Ne találkozzak vele? Akkor hogyan ismerem meg jobban? Vagy ha már elmegyek, akkor kötelességem járni vele?
2015. jan. 12. 12:28
 10/21 A kérdező kommentje:
A baráti viszonyokat én is úgy gondolom, ahogy te. A szerelmi viszonyokat is.
2015. jan. 12. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!