Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki elfogadja, hogy van egy örök, elérhetetlen szerelmem és hajlandó ennek ellenére járni velem?
Figyelt kérdés
Sejtem, hogy nincs, talán felesleges is volt feltennem ezt a kérdést. Azért tettem fel mégis, mert van valaki, akit már 1 éve szeretek teljesen reménytelenül. Sokszor próbáltam már elfelejteni, de csak ideig-óráig sikerült, mindig "visszaesem". Lassan belenyugszom, hogy soha nem fogok ettől szabadulni. Ugyanakkor nem szeretném az egész életemet az őutána való sóvárgással tölteni, szeretnék találni valakit. Eddig úgy voltam vele, hogy nem kezdek kapcsolatba senkivel, akit nem tudok legalább ugyanennyire szeretni, de lassan belátom, hogy ilyen nem lesz. A szerelemről le kell mondanom. Talán egy olyan férfi lenne nekem való, akinek szintén van egy reménytelen szerelme, és vigasztalnánk egymást... nem tudom. Tehát emiatt született a kérdés.2015. jan. 11. 12:48
31/36 A kérdező kommentje:
27-es: És az miért jó neked, hogy megdugtad, aztán eldobtad? :-( Bosszúállás?
2015. jan. 11. 16:50
32/36 anonim válasza:
Kérdező!
Mi a véleményed arról a közvélekedésről, hogy a nő választ?
Mert a te esetedben választottál, és mégsem jött össze.
Hogy van ez?
33/36 A kérdező kommentje:
Hiába választottam :-(
2015. jan. 24. 18:06
34/36 anonim válasza:
De kit választottál? George Clooney-t, vagy valami rajzfilmhőst?
35/36 A kérdező kommentje:
Dehogyis :-D Azért abból már kinőttem. Egy ismerősömről van szó, akiről kezdetben azt gondoltam, hogy van esélyem nála. Nos, mégsem volt.
2015. jan. 24. 19:36
36/36 anonim válasza:
27es vagyok igen a bosszu, teljesen el uralkodot rajtam. Reszletesebben lenyegebe folytattuk tovabb, de soha sem volt mar a regi. Lehet nyalas es toketlen leszek most. De meg bocsaltattam neki, azokal a szemekel ram nezzet es nem tudtam tovabb bantani. De mint mondtam soha nem lett a kapcsolatunk a regi. Veszekedesek, veszekedes hatan gyakorlatilag bolhabol csinalunk elefantot. Itt be sokoltam nem birtam tovabb ott hagytam de o mai napig ragaszkodik hozzam. Barmikor vissza kaphatnam, barcsak okosabb lettem volna. Az elejen hagytam volna ott amikor nem fajt volna neki annyira amikor sz*rt a fejemre. Banom mar a bosszut h enis tettem az elerhetetlent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!