Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki elfogadja, hogy van egy örök, elérhetetlen szerelmem és hajlandó ennek ellenére járni velem?

Figyelt kérdés
Sejtem, hogy nincs, talán felesleges is volt feltennem ezt a kérdést. Azért tettem fel mégis, mert van valaki, akit már 1 éve szeretek teljesen reménytelenül. Sokszor próbáltam már elfelejteni, de csak ideig-óráig sikerült, mindig "visszaesem". Lassan belenyugszom, hogy soha nem fogok ettől szabadulni. Ugyanakkor nem szeretném az egész életemet az őutána való sóvárgással tölteni, szeretnék találni valakit. Eddig úgy voltam vele, hogy nem kezdek kapcsolatba senkivel, akit nem tudok legalább ugyanennyire szeretni, de lassan belátom, hogy ilyen nem lesz. A szerelemről le kell mondanom. Talán egy olyan férfi lenne nekem való, akinek szintén van egy reménytelen szerelme, és vigasztalnánk egymást... nem tudom. Tehát emiatt született a kérdés.

2015. jan. 11. 12:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Eredetileg azért jöttem gyk-ra, hogy sírjak és szidjam a nőket, amiért csak a külső számít nekik. De közben magamba néztem, és rájöttem, hogy én is ilyen vagyok. Most meg akarok változni, ezért elhatároztam, hogy minden bányarémet megdugok. Az se gond, ha 78 éves vagy, írd meg, melyik idősek otthonában laksz, és mikor tudsz kiszökni, odamegyek kocsival.
2015. jan. 11. 13:10
 12/36 A kérdező kommentje:

5-ös: lehet, hogy furcsán hangzik, de jelen helyzetemben pont örülnék egy olyan férfinak, aki hasonló cipőben jár...

Ha viszont full szerelmes vagyok egy ilyen valakibe, és ő nem engem szeret, az persze rosszulesne.

2015. jan. 11. 13:10
 13/36 A kérdező kommentje:
OwMyBalls: Köszi, feldobtad a napom :-D
2015. jan. 11. 13:12
 14/36 anonim ***** válasza:
Megadom a számom, és felhívhatsz a kis nagyitelefonodon, tudod, amin a nagy kijelző és nagy gombok vannak! Hány éves vagy egyébként? Nagyon csúnya vagy? :P
2015. jan. 11. 13:13
 15/36 anonim ***** válasza:
Ideiglenesen ellennék egy ilyen lánnyal, amíg mindketten rendbe nem jövünk. De tényleg, mennyi idős vagy?
2015. jan. 11. 13:14
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól is függ, mennyire elérhetetlen.

Ha teljesen biztos, hogy soha nem jönnétek össze, akkor biztosan van, aki elfogadná, sőt talán el tudná veled felejtetni.

Az én reménytelen szerelmem karnyújtásnyira volt, amikor felbukkant egy másik fiú a színen. Kedveltem nagyon, de tudtam, hogy ha a szerelmem úgy döntene, mégis kellek neki, akkor nagyon szenvednék, és vagy a fiút bántanám, vagy magamat, úgyhogy visszafogtam magam, mert tudtam, hogy a fiú félénk kicsit, és kb minden rajtam múlik. Kicsit több, mint egy hét múlva a reménytelen szerelmem (aki a legjobb barátom is) elhívott csak úgy beszélgetni. Előtte sosem csináltunk ilyet. A következő két hétben szinte minden nap csináltunk valamit, néha kettesben is, az lett a vége, hogy összejöttünk.

Én pontosan tudtam, hogy bár egyszer már visszautasított, nem elérhetetlen, hiszen nagyon jól megértettük egymást, és rengeteg mindenben hasonlítottunk.

Mérlegelni kell az elérhetetlenség fokát, szerintem ezen múlik minden.

2015. jan. 11. 13:15
 17/36 anonim ***** válasza:
Csúnya OwMyBalls, csak meg akarod fektetni szegény kérdezőt, még több gondja lesz. Ráadásul a nyugdíjából nem is tudna meghívni téged egy vekni kenyérre sem! Milyen dolog ez már?
2015. jan. 11. 13:16
 18/36 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen kapcsolatom. Megcsalások sorozata lett a vége. Akkor megfogadtam, hogy soha többé. Egyébként amit a kettes mondott, körülbelül fedi a valóságot. (Vicces, hogy még a röppenj rész is, mert valóban repülővel ment.)
2015. jan. 11. 13:17
 19/36 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy csak megfektetni akarom. Én többet szeretnék vele: süthetne almáspitét, kivasalhatná az ingeimet. Törhetne és pucolhatna diót, felmoshatna, köthetne nekem egy szép pulóvert. Kérdező, tudsz kötni?
2015. jan. 11. 13:17
 20/36 anonim ***** válasza:

Szeretem az ilyet, hogy valaki eldönti, hogy na akkor örökre ez lesz.

1 éve van ez, miért lenne örökre? Van, aki egy hosszú kapcsolatot 2-3 évig "heveri ki" de aztán túl lép rajta.

2015. jan. 11. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!