Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki elfogadja, hogy van egy örök,
elérhetetlen szerelmem és hajlandó ennek ellenére járni
velem?
Figyelt kérdés
Sejtem, hogy nincs, talán felesleges is volt feltennem ezt a kérdést. Azért tettem fel mégis, mert van valaki, akit már 1 éve szeretek teljesen reménytelenül. Sokszor próbáltam már elfelejteni, de csak ideig-óráig sikerült, mindig "visszaesem". Lassan belenyugszom, hogy soha nem fogok ettől szabadulni. Ugyanakkor nem szeretném az egész életemet az őutána való sóvárgással tölteni, szeretnék találni valakit. Eddig úgy voltam vele, hogy nem kezdek kapcsolatba senkivel, akit nem tudok legalább ugyanennyire szeretni, de lassan belátom, hogy ilyen nem lesz. A szerelemről le kell mondanom. Talán egy olyan férfi lenne nekem való, akinek szintén van egy reménytelen szerelme, és vigasztalnánk egymást... nem tudom. Tehát emiatt született a kérdés.
Nekem is van egy elérhetetlen szerelmem de én is gondoltam rá hogy muszáj továbblépnem valahogy viszont nem akarok átverni senkit sem, főleg aki komolyan gondolná velem, nekem meg folyton máson jár az eszem...
Szóval én megvárom míg elmúlik valahogy..
2015. jan. 11. 13:23
22/36 A kérdező kommentje:
Jaj ne, itt fetrengek a kommenteken :-D
Egyébként 26 éves vagyok, és tudok kötni.
2015. jan. 11. 13:26
23/36 A kérdező kommentje:
Nem "döntöttem el", hogy ez örökké így lesz... sőt, remélem, hogy egyszer beleszeretek valaki másba. Csak most eléggé reménytelennek látom ezt az egészet.
2015. jan. 11. 13:28
24/36 anonim válasza:
Mikor szerettél belé? Adj hozzá két évet, és elmúlik.
2015. jan. 11. 13:31
25/36 anonim válasza:
NEM! Én ezt nem tudnám elfogadni. Az én helyemre ne képzelj mást, és különben is utálok pótlék lenni.
Amúgy az ismerősi körömben van legalább 3-4 ilyen nő, már mindannyian 30-on túl vannak, és reménytelenül szerelmesek több mint 10 éve az elérhetetlen férfijaikba. Elmebetegnek tartom őket, hogy egy-egy új férfi felbukkanása esetén is rögtön a nagy szerelmükkel azonosítják a szerencsétlen pasasokat.
2015. jan. 11. 13:38
26/36 A kérdező kommentje:
25-ös: Ez érthető... nyilván senki nem akar pótlék lenni.
Csak remélni tudom, hogy belőlem nem válik majd ilyen 30-as nő...
2015. jan. 11. 13:45
27/36 anonim válasza:
Mi az hogy elérhetetlen olyan nincs... Nekem is volt egy elérhetetlen nő majdnem egy évig. Aztán erőt vettem és mégsem volt olyan elérhetetlen. Jól meg dugtam aztán dobtam is azóta is könyörög nekem. Meg lehet simán fordítani azt a kockát csak akarni kell.
2015. jan. 11. 13:45
28/36 anonim válasza:
26: Mikor szerettél bele a srácba? Én is 26 éves vagyok és volt egy lány még tizenéves koromban, akibe nagyon szerelmes voltam. Rengetegszer eszembe jut a mai napig, de számomra valahogy egy lány sem volt pótlék az évek alatt. Mindig el tudták velem feledtetni a nagy szerelmet.
2015. jan. 11. 14:05
29/36 anonim válasza:
A szerelmem 4-5 hónapja reménytelenűl szerelmes, 17. Tudtam róla. Megszeretett mellette, igaz pár napja sikerült elrontanom mindent. Most beszélgetünk de a tüske ott van benne. Inkább barátok vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!