Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok milyen hatással lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen hatással lenne rátok az ha a nem rég megismert kedvesetek szakítana veletek azért mert szembesül azzal a ténnyel hogy sokkal gazdagabbak vagytok nála?

Figyelt kérdés
Tehát van egy pár, egy hónapja járnak, a lány szeretné bemutatni a szüleinek, elhívja magukhoz és egy minden luxussal felszerelt parkosított házban találja magát az udvarló. Három autó,személyzet, egyebek, de erről eddig hallgatott a lány. Egy hét múlva szakítás. És nem a lány kezdeményezésére.

2015. jan. 5. 13:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
#19 nem lennél töltelékember. Ha jártak, akkor csak szerették egymást, ha a pasi nem is annyira. A pasinak semmi baja nem volt a csajjal, amíg meg nem tudta, hogy gazdag. Egyébként hát ha egy gazdag lány látná ,hogy a pasija nem érzi jól magát, akkor igyekezne neki mindent megadni, hogy nehogy azt érezze a srác, hogy ő kopott, régi ruhában van ,barátnőjének meg vadi új, és ég a feje, mikor egymás mellett mennek az utcán. A másik dolog, hogy nem szeretne kérni, mert fél, azt hinné a barátnője ,hogy csak az új ruhák miatt van együtt. Meg megalázónak is gondolná talán. De na, hát jó kapcsolatban észreveszi az egyik, ha a másiknak hiányzik valami; és ,ha az egyiknek nincs meg valamije, és a másiknak meg módjában áll szereznie neki egyet, akkor nyilván szerezni fog neki; és nem hagyja, hogy bármiben hiányt szenvedjen,amikor szereti, és mindent meg tud tényleg adni neki.
2015. jan. 5. 15:09
 22/35 anonim ***** válasza:
Zalosth te magadat húzod le... Tipikus negatív ember vagy. A nők nagy része egyébként örül, ha adhat! Én imádok páromnak vásárolni!
2015. jan. 5. 15:10
 23/35 anonim ***** válasza:

De a csóró milyen jogon szólhat bele?

Például ha a gazdag azt monjda menjünk nyaralni ide meg ide. Akkor a csórónak oda kell menni ahová a gazdag mondja. Még ha nem szereti az adott helyet akkor is. Ahová viszont ő menne sosem mennek, mert... simán csak nem. Vagy ha mégis akkor éreztetve van, hogy "ez az én pénzemből volt nem a tiedből" mert "te csak egy csóró vagy és örüljél, hogy elhoztalak". Ami miatt a csóróval mindig éreztetve lesz, hogy csóró. Ez gátlástalan embereknél simán működhet ott van az hogy a csóró a gazdag fejére nő... De átlagos embernél nem nagyon megy ez.

És ha valaki pl minimálbért keres az is meghal egyedül a mai világban. 80 ezerből nem nagyon lehet megélni úgy hogy nincs saját lakása vagy lakókocsija. Albérletek horror áron vannak (30-40-50 + rezsi), lakások 10 milliótól, házak 20 milliótól... Elég kilátástalan.

Átlag fiztésből kb évtizedekig tart amíg összegyűlik annyi, hogy legyen egy saját háza.

2015. jan. 5. 15:11
 24/35 anonim ***** válasza:

De nem érezteti vele? "Ezt is én vettem neked, ezt is, ezt is... Hol lennél nélkülem?" Ezzel a szegényebb kiszolgáltatottá válik és éjjel-nappal hálásnak kell lennie ami ráadásul egy furcsa érzést szül...

Saját példámból kiiundlva tudom milyen ez, nagybátyám gazdag és mindig drága cuccokat vett mindenkinek... És senki nem tudta mit kellene tenni, kicsit olyan kínos volt az egész. Hogyan mutassuk ki a hálánkat úgy hogy ne legyen erőltetett?

Ez csak úgy működne hogy én vagyok a gazdag fél, mert én tényleg szeretnék mindenkinek minden vágyát teljesíteni - de én sosem leszek még csak jómódú sem. Szóval megette a fene az egészet.

2015. jan. 5. 15:15
 25/35 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy oda "kell"?--Nyaralni-- Egy kapcsolat két emberről szól, különben semmi értelme.
2015. jan. 5. 15:15
 26/35 anonim ***** válasza:

"Például ha a gazdag azt monjda menjünk nyaralni ide meg ide. Akkor a csórónak oda kell menni ahová a gazdag mondja."

Miért kéne?! Halál mindegy, kinek a pénze, mindkét fél ugyanúgy beleszólhat, mondom nem a pénz a lényeg, hanem hogy a két ember jól érezze magát együtt. Igen, a szegényebb fél is! Olyan jogon szólhat bele, hogy a párját érdekli az is, hogy ő is jól érezze magát. A pénz a párkapcsolatban nem annak a jelképe, hogy kinél van a hatalom, jó lenne, ha felfognád.

2015. jan. 5. 15:16
 27/35 anonim ***** válasza:
Anyám!:D "Hol lennél nélkülem?"Egy kapcsolatban ezt nem érezteti vele, mert szeretet/szerelem nélkül semmi keresni valójuk 1más mellett
 28/35 anonim ***** válasza:

Miről beszélünk??? Egy párkapcsolat szereteten alapul, nem zsarnokságon! Attól, hogy valakinek van pénze, mondjuk gazdag, még nem lesz vele egyutt zsarnok is!

Nekem pl mindig párom fizeti az utazásokat, hiába közös a pénz nálunk, az mindig az ő "dolga". Mégis én teszem a javaslatot, hogy hová utazzunk, aztán ha mindketten leokéztuk a helyet, akkor onnantól én választom és intézem a hotelt és az ezzel kapcsolatos dolgokat!

29/35 anonim ***** válasza:

Én kiszolgáltatottnak érezném magam. És nem érezném magam szabadnak. Lelki nyugalomnak fuccs, jöhet a rettegés, hogy mikor vádol meg azzal, hogy ő keresett minden pénzt.

Akkor már rendben, ha cserébe én főzök neki meg takarítom a házat. Férfi létemre simán belemennék - szeretek/szeretnék másokról gondoskodni. Vagy bárhogy aládolgozni a másiknak. Mindegy hogy. De valamit adnom kell érte, hogy ne érezzem magam egy koloncnak.

2015. jan. 5. 15:18
 30/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogyan kellene ezt kifejezni de ilyesmit éreznék:

Ott vagyok minden "közös" egész addig amíg a mási fél ki nem szeret belőlem, onnantól lehet eltakarodni. Szóval semmi nem lenne olyan hogy közöm van hozzá, mert papíron minden az övé lesz még a tárgyak is - ami jogos, hiszen ő vette. Szóval ha megutálna vagy kiszeretne vagy jön egy jobb neki akkor egy táskányi cuccal lehet takarodnom.

2015. jan. 5. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!