Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes, de nem válik - csak hülyít engem, vagy hihető a sztorija szerintetek?
Egy éve összejöttem egy (elvileg rossz) házasságban élő nővel, és hatalmas szerelem szövődött köztünk. Aztán lebukott velem a férje előtt, de a férje nem hogy nem küldte el, nem is akarta elengedni. Persze mi titokban folytattuk a nővel, nem hagytuk abba. Azt ígérgeti, hogy elhagyja a férjét nemsokára, csak még idő kell neki. Ő azt mondja, hogy nem miattam akarja elhagyni, hanem azért, mert szar a házassága. Ezért várjam ki a végét, ne sürgessem.
Mit szóltok? Szerintetek van rá esély, vagy csak hülyít engem? Gyerekük nincs (a férje szeretne), én meg egyedülálló vagyok, de kezdem úgy érezni, hogy csak az időmet pazarlom erre a reménytelen kapcsolatra. Próbáltam szakítani vele, nem akar elengedni, és én sem igazán tudok nélküle élni. De vele sem, mert a férje ugye útban van. Látom rajta, hogy szerelmes belém. Anyagi oka nincs annak, hogy ne lépjen le, sőt, jobban járna velem. Akkor miért marad mégis?
Én már nem bírom azt, hogy a férjével van és muszájból szexel vele is, nekem meg csak az ígéretek maradnak, meg a titkos randizások. Lebuktatni nem akarom, mert nem vagyok egy szemétláda. Ja, és 27 évesek vagyunk mindketten, tehát messze vagyunk még a "túl későtől". Pár háztömbnyire lakunk egymástól, így az élete sem változna gyökeresen, ha eljönne, tehát az sem lehet kifogás.
Helyedben a 2. megoldást választanám :)
Ebben az esetben szerintem teljesen felesleges,és később nemhogy jobb,de rosszabb lenne..Szerintem!
#20: nagyon rossz ezt hallani, de érzem, hogy igazad van. Még mindig itt a lehetőség a kezemben, hogy abbahagyjam végleg.
Csak ne szenvednék annyira a hiányától... már vele álmodok minden nap, borzasztó. Képtelen vagyok lefoglalni magam melóval, hobbival, barátokkal.
Kedves Kérdező!
Én nem olyan régen voltam hasonló helyzetben. 25 éves vagyok. A helyzetem azért volt hasonló, de mégis különböző mert nem házasságban éltem, csak jegyben jártam az akkori párommal, és nem volt szerető dolog, csak egy olyan férfi akivel nagyon úgy nézett ki, hogy sokkal jobban passzolunk.
Nem akartam vele szeretői viszonyt kialakítani, mert annál értékesebbnek tartottam őt és tartom most is. Tudtam, hogy nincs rendben a kapcsolatom a vőlegényemmel, már játszottam a szakítás gondolatával egy ideje. Amikor a másik férfivel elcsattant egy csók, másnap megmondtam a vőlegényemnek, hogy nem akarom folytatni tovább.
Sajnálom a helyzeted, de én például úgy voltam vele, hogy annál sokkal többre tartottam a másik férfit, minthogy egy szeretői státuszba helyezzem.
Én sem hiszek ebben az "elhagyom a férjemet érted" dologban. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Kívánok neked sok erőt és kitartást, hogy túllépj rajta!
Köszi mindenkinek! Ma választás elé állítottam.
Azt mondja szeret és nem akar elveszíteni, de a férjétől sem tud elszakadni (még). Neki így most kényelmes és biztonságos, nem akar konfliktust, és nem tudja, hogy valahai s bevállalja-e.
Ez a hozzáállás kikészített annyira, hogy végre elbúcsúztam tőle. Nehéz lesz kitartani és nélküle élni, de ki fogom bírni.
Elfáradtam ebben a sok szívásban. Sajnos nem érzem a várva várt megkönnyebbülést mégsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!