Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt állítja sose volt belém szerelmes. Hogy tegyem magam túl rajta?
Én már hallottam olyant is, hogy a férfiak csak a szex miatt csajoznak, de egyébként semmit sem éreznek a lányok iránt, legfeljebb a "hogy megdugnám" érzést. A lányok is hallhatták ezt a dumát, de mégsem váltak mind-mind leszbikussá.
....
Tedd túl magad valahogy. Ha másként nem megy, akkor vegyél egy kutyát.
Az idő mindig segít. Először próbáld magadban lezárni ezt, utána kezdj el eljárkálni otthonról, vagy foglald el magadat. Senki nem halt még bele a szerelembe. Te is írtad, hogy első barátnőd, első szerelmed. Az első szerelmet szinte mindenki úgy éli meg, mintha az lenne az igazi szerelem, közben nem az, és erre csak később jön rá az ember jópár év múlva. Ha 20 éves vagy, gondolom a csaj nem idősebb nálad, tehát vagy fiatalabb, vagy ő is 20 év körüli lehet. Szerintem az ilyen lány mint ő még éretlen, nem tudja mi a szerelem.. egyszer ezt mondja, egyszer azt. Jól tetted, hogy szakítottál vele. Ha voltak olyan húzásai, amiken nem tudod magadat túltenni, akkor nincs közös jövőtök.
Én 25 vagyok, de a te korodban majd meg haltam annyira sírtam, szenvedtem, öngyilkos akartam lenni, mert elhagyott " életem szerelme ". 1 év után tettem túl magamat rajta. 18 éves koromtól kb. 3 hasonló kapcsolatom volt, mindegyik pár hónapig tartott. Most, 25 éves koromban azon röhögök, hogy jöhettem össze az exeimmel, és hogy mi tetszett meg bennük.. fogalmam sincs, és tudom, hogy akkor biztos azt éreztem, hogy szerelmes vagyok, de ma már úgy gondolom, hogy az nem volt szerelem.
Az hogy honnan tudod, hogy ha lesz új szerelmed, és igazat fog-e mondani, hát senki nem tudja. Te honnan tudod, hogy holnap nem üt el egy autó vagy nem lesz világvége? Nem tudhatja senki.
Személyes tanácsom pedig az lenne, hogy a l**tyókat, a magamutogatós, k*rvás kinézetűeket kerüld el.
Ha az a lány szakítás után már egy pasival aludt, nem szabadott volna visszafogadnod. Az ilyen könnyűvérű nőktől és emberektől ne várj semmi jót.
Fel a fejjel, viselkedj férfi ember módjára.
2. válaszoló vagyok. Még annyi, hogy az exeimet nagyon nagyon szerettem akkor, tényleg, komolyan foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata is, annyira megakartam halni mert közölték hogy már nem szeretnek. Sőt, még itt a gyakorin egy öngyilkossággal kapcsolatos kérdést is feltettem, annyira depressziós voltam!
Hidd el az idő segíteni fog!! Próbáld elkerülni a lányt, szakítsd meg a kapcsolatokat vele, ha tudod merre lakik és ha tudod, kerüld el a környéket, vagy a munkahelyét, iskoláját, hogy ne találkozz vele, úgy könnyebb lesz a felejtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!