Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes, de nem válik -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes, de nem válik - csak hülyít engem, vagy hihető a sztorija szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy éve összejöttem egy (elvileg rossz) házasságban élő nővel, és hatalmas szerelem szövődött köztünk. Aztán lebukott velem a férje előtt, de a férje nem hogy nem küldte el, nem is akarta elengedni. Persze mi titokban folytattuk a nővel, nem hagytuk abba. Azt ígérgeti, hogy elhagyja a férjét nemsokára, csak még idő kell neki. Ő azt mondja, hogy nem miattam akarja elhagyni, hanem azért, mert szar a házassága. Ezért várjam ki a végét, ne sürgessem.

Mit szóltok? Szerintetek van rá esély, vagy csak hülyít engem? Gyerekük nincs (a férje szeretne), én meg egyedülálló vagyok, de kezdem úgy érezni, hogy csak az időmet pazarlom erre a reménytelen kapcsolatra. Próbáltam szakítani vele, nem akar elengedni, és én sem igazán tudok nélküle élni. De vele sem, mert a férje ugye útban van. Látom rajta, hogy szerelmes belém. Anyagi oka nincs annak, hogy ne lépjen le, sőt, jobban járna velem. Akkor miért marad mégis?

Én már nem bírom azt, hogy a férjével van és muszájból szexel vele is, nekem meg csak az ígéretek maradnak, meg a titkos randizások. Lebuktatni nem akarom, mert nem vagyok egy szemétláda. Ja, és 27 évesek vagyunk mindketten, tehát messze vagyunk még a "túl későtől". Pár háztömbnyire lakunk egymástól, így az élete sem változna gyökeresen, ha eljönne, tehát az sem lehet kifogás.

2015. jan. 5. 09:41
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

azt mondod már volt ilyen kapcsolatod. És te mit tettél?

Tudom, hogy ezek az opcióim, elég nehéz dönteni, hogy élvezzem-e a gyümölcsét (jó szex, mennyei pillanatok) és mellette szenvedjek a reménykedés miatt, vagy dobjam a kukába most, megelőzve a további szenvedéseket.

2015. jan. 5. 12:05
 12/28 anonim ***** válasza:

A 10 vagyok......

Még most is tartom Vele a kapcsolatot, de csak beszélünk. Nem akartam Vele összeveszni, mert jó érzéssel tölt el mind a mai napig ha láthatom. Annyit kértem tőle, hogy többé ne hazudjon Nekem, ne manipuláljon és legyen olyan őszinte amennyire csak lehet... a színészkedést hagyja abba mert azért fogom megutálni. Megértette. :)

2015. jan. 5. 12:15
 13/28 anonim ***** válasza:

Ez elhúzódhat még évekig.

Tönkre fogsz menni,ha nem lép.

Legyél vele kedves és éreztesd a biztonságot amit te nyújtani tudsz,majd rájön,hogy ki a fontosabb.Beszéljetek arról,hogy költözzetek egy másik helyre,ahol nem botlotok mindig a férjébe.

Egy próbát megér,ha nem megy így sem a dolog,felejtsd el a kapcsolatot.Csak mennek az évek és egyhelyben állsz.

2015. jan. 5. 12:15
 14/28 anonim ***** válasza:
8 vagyok igen mennyei sex és pillanatok. De szerintem ha meg kapod teljesen nem lesz olyan mennyei. :)
2015. jan. 5. 12:19
 15/28 A kérdező kommentje:

Oké, akkor eddig úgy állok, hogy nulla az esély arra, hogy eljön.

Marad két lehetőségem:

1. kitartok még, megpróbálok megelégedni a titkos randikkal...

2. lezárom most, és végleg.

Mindkettő nehéz, csak az első az most hirtelen kevésbé fáj, de sokáig eltart, a második meg azonnal fáj, és ki tudja, megbánom-e...

Ti melyiket választanátok? A büszkeség nem jó tanácsadó, tudom.

2015. jan. 5. 14:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Valami hiányzik neki, amit tőled kap meg, ergo kiegészíted a házasságát. Ne reménykedj, nem fog elválni miattad. Szerintem használd ki a lehetőséget, de közben keresgélj egy olyat, akinek Te vagy a legfontosabb. Mondjuk azért gondolj bele, mi lenne, ha Te lennél a férje.. Melletted is lenne "titkos" kapcsolata, szerintem ennek a nőnek ez a lételeme.
2015. jan. 5. 15:02
 17/28 A kérdező kommentje:

sokszor megfordult ez a fejemben... valószínűleg az hajtja, hogy nőnek érzi magát mellettem, nagyon jó a szex, és az érzelmek... de a közös életet azért nem szeretné, az túl sok hercehurcával járna talán.

Úgy sejtem, engem is ugyanígy megcsalna, ha már lankadna a nagy szerelmi érzés.

2015. jan. 5. 15:21
 18/28 anonim ***** válasza:
Utolsó kommentedben pontosan azt írtad, amit én is szerettem volna. Ami pedig a megbánást illeti, akármelyik ujjadat harapod meg, fájni fog...
2015. jan. 6. 10:26
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszi Miquel!

A tapasztalatod alapján, ha még elodázom a végleges szakítást, akkor később elgyengülhetnek annyira az érzelmek, hogy könnyebb lesz otthagyni? Mert ha igen, akkor ez az optimális megoldás. Persze tudom, esetfüggő, de ha van rá esély, ezt játszanám meg.

2015. jan. 6. 10:38
 20/28 Költőnő? ***** válasza:

Ha odázod se fognak csökkenni az érzelmek...

Egyszerűen mert a ti kapcsolatotok nem egy igazi kapcsolat... Bocs h ezt mondom.

De mitől is csökkennének? Nincsenek unalmas hétköznapok. Titkos légyottok vannak, szenvedélyes fogadkozások, lángoló elérhetetlen szerelem, küzdés... Ebben max elfáradni, kiégni lehet.

Az én személyes véleményem, h ez nagyon kényelmes, nagyon tisztességtelen és igen, nagyon gyáva húzás a részéről. Gyerek nincs, hát végképp nagyon béna és szar duma, h nem tud lépni.

Az állandó hazugsághoz nem kell tán erő?

Ahhoz van energia, h kettős életet éljen, de ahhoz nincs, gerinces ember módjára, felemelt fejjel éljen?

2015. jan. 6. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!