Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám hogy 12 éves vagyok és úgymond tudat alatt vagyok szerelmes szóval:Szerelmes vagyok de nem akarok semmit mert fiatal vagyok és osztálytársam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Régen már voltam ugyan ebbe a lányba szerelmes és akkor ilyen torzult személyiséggel beálltam a "menők" közé de rohadtul nem illedtem oda jelen.Mielőtt mondanátok :rendesen tanulok,nem nem akarok járni vele,nem nyafogok fasza életem van,csak segítséget kérek2015. jan. 4. 22:00
11/13 anonim válasza:
Lehet,hogy életed párját szalasztod el, lehet, hogy nem véletlenül kerültetek egymás mellé ilyen fiatalon.Pl lehet, hogy az "Égiek" azt akarják, hogy sok, minél több közös élményetek legyen; meg hogy közel álljatok és támogassátok 1mást. Szerintem legalább dumálgatnotok kéne.
12/13 anonim válasza:
*ne zárd ki őt az életedből, attól ,hogy kicsinek tartod magad egy kapcsolathoz; mert mind2töknek kaka lesz, ha amúgy ő is szeret. Ne hagyd,hogy őrlődjön, meg magadat is szeresd már annyira, hogy nem tagadod meg önmagadtól, hogy legalább beszélgettek. Talán nem véletlenül szerettél bele..
13/13 A kérdező kommentje:
Egy jó ideje már szinte minden nap beszélgetünk.Én nem a visszautasítástól félek hanem attól hogy ez úgymond megszűnik ha pl szakítunk.Sajnos nem úgy vagyok szerelmes mint a többi osztálytársam hanem én tényleg mert rengeteg közös emlék köt hozzá.Bocsánat ez kezd átmenni nagyon nyálas kistini nyafogós szerelmi történetbe
2015. jan. 5. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!