Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkora torest okozott az exem bennem, hogy nem tudok es nem is akarok ujabb kapcsolatot soha, ha szerelmes lennek valaha, akkor sem. Vissza lehet ezt csinalni?
Ha az én kapcsolatom most véget érne (mi is 6 éve vagyunk együtt) ugyanezt érezném, egy hatalmas ürességet, csalódottságot. Azt kell mondanom, ami most benned zajlik, teljesen normális folyamat. Tudom, hogy ilyenkor ez nem vigasztal, de az idő, az idő, az idő...
Reményik Sándor: Idővel
Mosolygó bölcs, ősz doktorunk: Idő,
Mi áldjuk balzsamosztó, lágy kezed,
Te tudod: az örök seb mese csak,
Egy seb ha nyílik, a másik heged,
Mosolygó bölcs, ősz doktorunk: Idő,
A perced ír, az órád irgalom,
Az éveid csupa szent sebkötések,
Vezess, vezess, mi követünk vakon.
Ahogy közelgünk a nagy Csend felé,
Enyhébb a naptűz, áttetszőbb az ég,
Egyre halkulóbb, estelibb a táj
És révedezőbbek a jegenyék,
Ahogy közelgünk a nagy Csend felé,
Suhanó pici békeangyalok
Nyujtják ki felénk apró árny-kezök:
Úgy múlik lassan minden fájdalom.
Ahogy az élet elmúlik velök.
23 L
Ezen miért csodálkozol? Természetes dolog, hogy az emberek idővel változnak, ezzel jár, ha valaki gondolkodó, észlelő lény, általában befolyással vannak rá a külvilág dolgai. Ne mondd, hogy te teljesen ugyanaz a személy vagy mint aki 6 éve voltál.
Persze sokszor ez a változás nem annyira radikális, hogy emiatt csalódni kelljen a másikban, de az ilyesmi is előfordulhat, ez benne van a pakliban. Ettől még nem kell rögtön remetének vonulni.
Nem tudom mennyi idősek vagytok, valószínűleg akkor jártatok, amikor a legnagyobbat változik az ember (tiniből felnőtt lesz). Természetes, hogy mindenki változik, de ilyen gyökeres változáson nem valószínű, hogy átmegy a következő partnered.
Természetes, hogy ezt érzed. Túl leszel majd rajta idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!