Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kopasz lány is találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemnevetkeresek kérdése:

Egy kopasz lány is találhat szerelmet?

Figyelt kérdés

Internet népe, sziasztok!

Egy nagyon kedves, húszas éveiben járó lány ismerősöm miatt fordulok hozzátok. Nevezzük Adélnak. Az a helyzet, hogy Adélnak genetikai okokból kifolyólag egyáltalán nincsen haja (így született), de e kozmetikai tényezőn kívül teljesen egészséges. A családja rengeteg orvoshoz elvitte már, de nem tudtak mit kezdeni az állapotával, bebizonyosodott, hogy ezzel együtt kell élnie. A mindennapokban Adél, ha kimozdul otthonról, mindig parókát visel. Régebben kendőt hordott, de egy ideje kizárólag parókában mutatkozik emberek között. Szerintem nagyon szép, kedves, szerény lány, csak az önbizalmával vannak gondok, s emiatt nehezen talál magának (pár)kapcsolatot, pedig tudom, hogy természetesen vágyna az ilyesmire. Emiatt nehezen tárulkozik ki másoknak, pedig szerintem semmi oka nincs a szégyenkezésre. Ezért itt szeretnék tőletek visszajelzéseket kapni, hogy lássa: ő is meglelheti a boldogságot és szorongása indokolatlan. Szeretném megmutatni neki, hogy mindnyájunknak vannak félelmei, melyeken képesnek kell lennünk felülkerekedni. Mutassuk meg neki, lájk, komment és megosztás formájában, hogy a médiának és "a szépségkultúrának" nem sikerült teljesen átformálnia az emberek gondolkodását: még mindig csak üres csillogás mindez, melynek nincs köze a valódi emberi értékekhez. Hiszem, hogy akár néhány támogató szó is hatalmas segítség lehet ilyen esetben! Hiszem, hogy Adél megtalálhatja azt a fiút, aki előtt önmaga lehet és akinek teljes természetességében jön be.

Ez a poszt egy meglepetés lenne számára, de nem szeretném Adél akarata ellenére felfedni a személyazonosságát, ezért kérlek ti osszátok meg facebookjaitokon a fenti bejegyzést, hogy minél többen láthassák! (és linkeljétek nekem a bejegyzést, ha lehet)

Nagyon köszönöm: egy szerető barát.

2015. jan. 4. 17:51
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
67%
Persze hogy lehet, pl nekem a külső csak 50% ban számít :)) Esetleg tudsz Adélról kuldeni nekem képet privátban?
2015. jan. 4. 17:54
 2/30 anonim ***** válasza:
Igen találhat. Nálam semmilyen hátrányból nem indulna miatta :).
 3/30 anonim ***** válasza:
szerintem oszd meg valamilyen formában te és azt linkeld ki, úgy lehetne látni mennyien osztották meg.
 4/30 anonim ***** válasza:
Ha szép az arca és az alkata akkor engem nem zavarna!!! :)
2015. jan. 4. 17:55
 5/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon számít a külső ha ápolt és rendes a lány.
2015. jan. 4. 17:56
 6/30 anonim ***** válasza:
Az arcáról mutatnál képet? Miért ne lehetne ettől függetlenül gyönyörű.:)
 7/30 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon szép amit írtál róla! Remélem megtalálja azt az igazi férfit aki olyannak tudja elfogadni amilyen valójában!
 8/30 anonim ***** válasza:
18%
Én leszek a szívtelen feketebárány: szerintem haj nélkül a nő nem nő.
 9/30 anonim ***** válasza:
Persze hogy megtalálhatja :) A paróka pedig segít a gond megoldásában.Fel a fejjel :)
2015. jan. 4. 17:57
 10/30 anonim ***** válasza:

"kozmetikai tényezőn kívül teljesen egészséges" -> akkor nem gond

azt hittem, már valami nagy baj van -.-

2015. jan. 4. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!