Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kopasz lány is találhat szerelmet?
Internet népe, sziasztok!
Egy nagyon kedves, húszas éveiben járó lány ismerősöm miatt fordulok hozzátok. Nevezzük Adélnak. Az a helyzet, hogy Adélnak genetikai okokból kifolyólag egyáltalán nincsen haja (így született), de e kozmetikai tényezőn kívül teljesen egészséges. A családja rengeteg orvoshoz elvitte már, de nem tudtak mit kezdeni az állapotával, bebizonyosodott, hogy ezzel együtt kell élnie. A mindennapokban Adél, ha kimozdul otthonról, mindig parókát visel. Régebben kendőt hordott, de egy ideje kizárólag parókában mutatkozik emberek között. Szerintem nagyon szép, kedves, szerény lány, csak az önbizalmával vannak gondok, s emiatt nehezen talál magának (pár)kapcsolatot, pedig tudom, hogy természetesen vágyna az ilyesmire. Emiatt nehezen tárulkozik ki másoknak, pedig szerintem semmi oka nincs a szégyenkezésre. Ezért itt szeretnék tőletek visszajelzéseket kapni, hogy lássa: ő is meglelheti a boldogságot és szorongása indokolatlan. Szeretném megmutatni neki, hogy mindnyájunknak vannak félelmei, melyeken képesnek kell lennünk felülkerekedni. Mutassuk meg neki, lájk, komment és megosztás formájában, hogy a médiának és "a szépségkultúrának" nem sikerült teljesen átformálnia az emberek gondolkodását: még mindig csak üres csillogás mindez, melynek nincs köze a valódi emberi értékekhez. Hiszem, hogy akár néhány támogató szó is hatalmas segítség lehet ilyen esetben! Hiszem, hogy Adél megtalálhatja azt a fiút, aki előtt önmaga lehet és akinek teljes természetességében jön be.
Ez a poszt egy meglepetés lenne számára, de nem szeretném Adél akarata ellenére felfedni a személyazonosságát, ezért kérlek ti osszátok meg facebookjaitokon a fenti bejegyzést, hogy minél többen láthassák! (és linkeljétek nekem a bejegyzést, ha lehet)
Nagyon köszönöm: egy szerető barát.
"kozmetikai tényezőn kívül teljesen egészséges" -> akkor nem gond
azt hittem, már valami nagy baj van -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!