Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kopasz lány is találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemnevetkeresek kérdése:

Egy kopasz lány is találhat szerelmet?

Figyelt kérdés

Internet népe, sziasztok!

Egy nagyon kedves, húszas éveiben járó lány ismerősöm miatt fordulok hozzátok. Nevezzük Adélnak. Az a helyzet, hogy Adélnak genetikai okokból kifolyólag egyáltalán nincsen haja (így született), de e kozmetikai tényezőn kívül teljesen egészséges. A családja rengeteg orvoshoz elvitte már, de nem tudtak mit kezdeni az állapotával, bebizonyosodott, hogy ezzel együtt kell élnie. A mindennapokban Adél, ha kimozdul otthonról, mindig parókát visel. Régebben kendőt hordott, de egy ideje kizárólag parókában mutatkozik emberek között. Szerintem nagyon szép, kedves, szerény lány, csak az önbizalmával vannak gondok, s emiatt nehezen talál magának (pár)kapcsolatot, pedig tudom, hogy természetesen vágyna az ilyesmire. Emiatt nehezen tárulkozik ki másoknak, pedig szerintem semmi oka nincs a szégyenkezésre. Ezért itt szeretnék tőletek visszajelzéseket kapni, hogy lássa: ő is meglelheti a boldogságot és szorongása indokolatlan. Szeretném megmutatni neki, hogy mindnyájunknak vannak félelmei, melyeken képesnek kell lennünk felülkerekedni. Mutassuk meg neki, lájk, komment és megosztás formájában, hogy a médiának és "a szépségkultúrának" nem sikerült teljesen átformálnia az emberek gondolkodását: még mindig csak üres csillogás mindez, melynek nincs köze a valódi emberi értékekhez. Hiszem, hogy akár néhány támogató szó is hatalmas segítség lehet ilyen esetben! Hiszem, hogy Adél megtalálhatja azt a fiút, aki előtt önmaga lehet és akinek teljes természetességében jön be.

Ez a poszt egy meglepetés lenne számára, de nem szeretném Adél akarata ellenére felfedni a személyazonosságát, ezért kérlek ti osszátok meg facebookjaitokon a fenti bejegyzést, hogy minél többen láthassák! (és linkeljétek nekem a bejegyzést, ha lehet)

Nagyon köszönöm: egy szerető barát.

2015. jan. 4. 17:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%

Tök jó gesztus,meg jó barát van,de szerintem ez egy baromság.

Egy beteg ember mondta egyszer,hogy vele ne azért legyenek rendesek az emberek mert sajnálják,hanem bánjanak vele úgy ,mint egy makk egészséges emberrel.

Nem hinném,hogy neki attól lenne önbizalmat,hogy elterjed róla,hogy beteg. Pont emiatt nincs önbizalma és ezért nem akarja magát megismertetni az emberekkel mert ez tartja vissza,a betegsége. Írhatunk itt akármit nem biztos,hogy ő díjazni fogja azt,hogy Te mondjuk úgy elindíttatod és terjeszteni akarod az ő élethelyzetét ...

Speciel én sem örülnék neki. Ne ilyen hülyeség által próbálj neki önbizalmat szerezni,hanem igenis állj mellé és csináljatok olyan programokat,ahol érintkezhet,kommunikálhat az emberekkel ...

2015. jan. 4. 17:57
 12/30 anonim ***** válasza:
Persze hogy találhat. Képet tudsz mutatni róla?
2015. jan. 4. 17:59
 13/30 anonim ***** válasza:
szerintem se mutasd ezt meg neki... szerintem ez az utolsó, amit szeretne
 14/30 anonim ***** válasza:

#8 vagyok.

Ettől függetlenül, hogy én mit gondolok, simán megtalálhatja a boldogságot...csak sok ilyen férfi van, aki ezt nem tudná elviselni.

15/30 anonim ***** válasza:
74%
Nekem még tetszik is :)
 16/30 Lyon ***** válasza:
81%

Tudnál képet küldeni róla?

Egyébként engem sem zavarna.

Nekem is van egy ismerősöm, velem egyidős lány és ő úgy született, hogy hiányzik a bal kézfeje. Sztem az ő esete rosszabb, ő is elég önbizalomhiányos, de egyébként nagyon szép lány és jó alakja van.

17/30 anonim ***** válasza:
Én nem fogom megosztani de egyszer randiztam egy parókás lánnyal és nem akadály számomra, ha emberileg ott van! F/20
 18/30 Linó03 ***** válasza:
Nem számít, főleg, hogy genetikai és amúgy teljesen egészséges, ahogy mondtad (de még a valamilyen betegséggel küzdőket is megtalálja a szerelem) :), meg rengeteget számít a belső (illetve kinél többet, kinél kevesebbet, de azzal simán kompenzálja, ha rendes) :) :)
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök mind1, hogy van e haja, vagy nincs.

Nem az számít egy kapcsolatban, inkább a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak.

2015. jan. 4. 18:00
 20/30 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egész életemben a belső tulajdonságok voltak fontosak, egyáltalán nem okozna ez számomra semmiféle problémát.
2015. jan. 4. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!