Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kopasz lány is találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemnevetkeresek kérdése:

Egy kopasz lány is találhat szerelmet?

Figyelt kérdés

Internet népe, sziasztok!

Egy nagyon kedves, húszas éveiben járó lány ismerősöm miatt fordulok hozzátok. Nevezzük Adélnak. Az a helyzet, hogy Adélnak genetikai okokból kifolyólag egyáltalán nincsen haja (így született), de e kozmetikai tényezőn kívül teljesen egészséges. A családja rengeteg orvoshoz elvitte már, de nem tudtak mit kezdeni az állapotával, bebizonyosodott, hogy ezzel együtt kell élnie. A mindennapokban Adél, ha kimozdul otthonról, mindig parókát visel. Régebben kendőt hordott, de egy ideje kizárólag parókában mutatkozik emberek között. Szerintem nagyon szép, kedves, szerény lány, csak az önbizalmával vannak gondok, s emiatt nehezen talál magának (pár)kapcsolatot, pedig tudom, hogy természetesen vágyna az ilyesmire. Emiatt nehezen tárulkozik ki másoknak, pedig szerintem semmi oka nincs a szégyenkezésre. Ezért itt szeretnék tőletek visszajelzéseket kapni, hogy lássa: ő is meglelheti a boldogságot és szorongása indokolatlan. Szeretném megmutatni neki, hogy mindnyájunknak vannak félelmei, melyeken képesnek kell lennünk felülkerekedni. Mutassuk meg neki, lájk, komment és megosztás formájában, hogy a médiának és "a szépségkultúrának" nem sikerült teljesen átformálnia az emberek gondolkodását: még mindig csak üres csillogás mindez, melynek nincs köze a valódi emberi értékekhez. Hiszem, hogy akár néhány támogató szó is hatalmas segítség lehet ilyen esetben! Hiszem, hogy Adél megtalálhatja azt a fiút, aki előtt önmaga lehet és akinek teljes természetességében jön be.

Ez a poszt egy meglepetés lenne számára, de nem szeretném Adél akarata ellenére felfedni a személyazonosságát, ezért kérlek ti osszátok meg facebookjaitokon a fenti bejegyzést, hogy minél többen láthassák! (és linkeljétek nekem a bejegyzést, ha lehet)

Nagyon köszönöm: egy szerető barát.

2015. jan. 4. 17:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szia Adél!

Bár én lány vagyok,azt üzenem neked, hogy biztos vagyok benne, hogy fogsz magadnak találni párt!

Ami késik nem múlik, ne feledd!

Hiszen ha szép vagy, kedves, magabiztos (!!) akkor miért ne találnál?

Gondolj bele: egy mozgássérültnek milyen nehéz? Vagy egy vaknak?

Neked meg csak a hajad hiányzik!

Ne butáskodj!, nem a karod meg a lábad!

De még ha egy végtagod se lenne úgyis, ha hiszel magadban sikerül!!

Ez nem kifogás arra, hogy nem találsz párt magadnak!

Tudom, hogy sikerülni fog és adj Istennek hálát, hogy egészséges vagy és belül minden rendben van!

Sok szerencsét!! :)

2015. jan. 4. 18:01
 22/30 NewFreeee ***** válasza:
0%
Szerintem meg létezik paróka...
2015. jan. 4. 18:01
 23/30 anonim ***** válasza:
61%
Rendes tőled hogy segítesz neki :) Itt látszik meg hogy kik is az igaz barátok :)
2015. jan. 4. 18:03
 24/30 anonim ***** válasza:

Nagyon nemes gesztus ez tőled, hogy így próbálsz meg lelket önteni belé.

Van itt több hiba is.

Ezt az oldalt alapból nem sokan veszik komolyan. Persze sok ember itt találja meg azt amit keres, de akkor is.

Ha fel kerülne a facebook-ra akkor sokan talán még viccnek gondolnák és amennyi hülye van még sértéseket is kapna, kigúnyolnák.

Nem tudom, hogy mennyire van rá esély, de ha küldenél képet róla akkor privátban írnám meg a véleményemet őróla.

Nyilván az emberek nagy része a boldogságot keresi és ezen emberek nagy része azt szeretné, hogy a másik ember is boldog legyen tehát sok biztató szót fogsz majd látni te is és "Adél" is.

Kívánok neki sok erőt és kitartást a jövőben és tudnia kell, hogy ő sem kevesebb mint a többi ember. :)

27/F

2015. jan. 4. 18:05
 25/30 anonim ***** válasza:
61%

Szép gesztus!

El fogom linkelni valakiknek ezt a kérdést, meglátjuk hogy reagálnak rá.

2015. jan. 4. 18:07
 26/30 anonim ***** válasza:
61%
"Nagyon köszönöm: valaki a barátzónából."
2015. jan. 4. 18:09
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha hord parókát akkor nem gond, el lehet fogadni. Ha paróka nélkül mászkálna az eléggé kiábrándító, mármint egy kopasz nő. De ha normális parókája van, akkor nem gáz.
2015. jan. 4. 18:17
 28/30 A kérdező kommentje:

NS88-nak:

"Nem hinném,hogy neki attól lenne önbizalmat,hogy elterjed róla,hogy beteg." - Kihangsúlyoztam, hogy nem beteg, ez nem egy betegség.

"nem biztos,hogy ő díjazni fogja azt,hogy Te mondjuk úgy elindíttatod és terjeszteni akarod az ő élethelyzetét" - Éppen ezért csinálom név nélkül. Csak az emberek véleményére vagyok kíváncsi, senki nem fogja megtudni a környezetéből.

2015. jan. 4. 18:27
 29/30 anonim ***** válasza:

Jaa és szerinted az teljesen rendbe van,hogy küldözgeted a képét másoknak úgy,hogy ő nem tud róla. Tiszteletben tartod Te egyáltalán a barátnőd érzéseit?

Mondom még egyszer: Szép gesztus,amit csinálsz,de nem tudhatod,hogy ő mit szólna hozzá. Ergo Én sem akarnám ,hogy megtudják az emberek ,hogyha ilyesmi fajta gondom van,hiszen ezt lehet a mai világban korrigálni. Hagyd rá,hagy ismerje ki magát. Nem fog egyedül maradni. Párra fog találni és ez az ő dolga és a leendő párjáé,hogy hogy rendezik le egymás közt ezt a dolgot.

Akárhogy magyarázod Nekem a dolgot Én ezzel nem értek egyet és,ahogy elnézem nemcsak Én vagyok ezzel így. Lepontozhatsz az sem fog érdekelni mert nem tudsz kizökkenteni a véleményemből!

2015. jan. 4. 19:50
 30/30 anonim ***** válasza:
El kell fogadni, viselje természetesen, akár még a szexepilje is lehet ebből :) én pl. kifejezetten izgalmasnak találom, ha egy lánynak nincs haja, de az pont úgy áll jól neki. Úgy tekintsen erre az állapotra (nem betegség!), hogy ettől nem kevesebb, hanem különleges :)
2017. nov. 6. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!