Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Szeretek egy lányt, akit lassan 2 éve ismerek, szeretünk együtt lenni, nagyon jó barátok vagyunk, tipikusan az a lány, akiből nagyon kevés van a világon.. gyönyörű, kedves, aranyos, és nem ringyó. Egy osztályba járunk gimiben (ő 16 éves), sokszor együtt bulizunk, sokat beszélgetünk, de valahogy nem tudom vagy csak nem merem neki elmondani, hogy szerelmes vagyok belé. Mit, mikor és hogyan mondjak neki, vagy mit kéne tennem?
17/F
Attól még vágj bele! A barátsággal nem tudsz mit kezdeni, ha számodra ez több annál... Az úgy nem barátság, mindig lesz benned egy rossz érzés. És a legrosszabb ha valaki meg se próbálja...:) Ha kudarcod lesz, akkor csak távol maradsz Tőle, ismerkedsz más lányokkal, valami miatt "menőbb" leszel a suliban, változik Ő is, és miután 1 évig egymáshoz se szóltatok, könnyen lehet, hogy hiányozni fogsz neki és felkeres, és konkrét randi lesz belőle, és a barátnőd!:)
Most ott vagy mellette, nem biztos, hogy ehhez képest nagy pozitív változás lenne, ha kapcsolat lenne köztetek. Ha meg teljesen elveszít, és látja, hogy más sráccal nem tud ennyit beszélgetni, nem érzi ilyen jól magát, akkor sokkal nagyobb a kontraszt, és megérti, hogy Veled van szüksége egy kapcsolatra.. Hajrá!
Ez az utolsó nagyon buta....:D Ne, ennél legyél kreatívabb. Nem csak nála, a sulidban is égő lesz ha Te csak úgy derült égből szerelmet vallasz, és arra aztán tényleg kicsi az esély, hogy egy ilyen hidegzuhanyra pozitív válasz jön(már 16 évesen is szeretik a fokozatokat, randi,ismerkedés,szimpátia,megkedvelés,és szerelem, nem egyből szerelem)
A tökéletes pillanatra ne várj túl sokat!!:) Azzal még évekig ellehetsz, azért pár héten belül lépj valami összebújósat, vagy egy randimeghívást, esetleg elejtett bókokat (ahogy írtam, nem a saját érzéseid elmesélve, hanem megemlítve, hogy szép, és kész, ennyi, tetszik Neked, és pont.. Legalább nem fognak cikizni, és másoknál még marad esélyed..):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!