Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem hogy összejöjj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem hogy összejöjjünk?

Figyelt kérdés
3 hónapja megismertem egy lányt. Találkozgattunk, de akkoriba szakított az exével szóval csak most kezdtünk el összemelegedni csók is csak most volt. Viszont nem tudja hogy akar-e. Mert állítása szerint nem ismer. És nem is akar találkozni mert ha találkozunk akkor belém szeret és elvakítja a szerelem és akkor mindent eltűr általában és akkor bunkó is lehetek nem veszi észre. Plusz szerinte különböznek a nézeteink és emiatt nem tudja elképzelni hogy lehetne-e hosszú kapcsolat. Ebbe mondjuk nem értek egyet...De szeret velem lenni. Meg hiányzok is neki. De nem tudja hogy mit akar. Mert ha minden okés lenne nem gondolkozna, hanem összejönne velem. Mikor velem van tényleg szuper minden és szeretném ha akarna. De nem tudom hogy ebben a helyzetben mit kéne tennem?
2014. dec. 19. 14:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Nedves , kérdező megéltem ugyan ezt mint te. A csaj nem tudta hogy akar e engem vagy sem. Ismerkedtünk , találkozgatunk de semmi extra nem volt. Én már nagyon szerelmes voltam , de csak szenvedtem mert csak barátkozni akart. De sikerült több mint fél év után meg szeretet. El csattant az első csók , "erre annyira vártam , akartam hogy el sem tudod képzelni". De hidd el nekem, nem érte meg amit meg éltem az nem ért annyit. Annyira szeretne tudná hogy mit akar tőled, nem ilyen olcsó kifogások mögé bújna. Azt mondom döntsd el te lesz ami lesz. Sok sikert kívánok neked , remélem össze jön.
2014. dec. 19. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!