Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ha szeretném hogy összejöjjünk?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány. Írtam neki meg minden. Már szinte barátnak számítunk,mert rengeteget Msn-ezünk.De még a suliban nem beszéltünk. Valahogy nem merek odamenni. Ő írta nekem hogy ha akarok tőle valamit akkor köszönjek neki,menjek oda hozzá beszélgetni.Mit kellene tennem? Erőt szedni magamon és beszélgetni vele? És ha odamegyek hozzá akkor miről beszélgessek vele?Kérlek segítsetek.
12/F
2010. máj. 20. 15:55
1/8 anonim válasza:
Először csak köszönj neki. Gondolj bele,ez életed nagy lehetősége... :D Menj oda hozzá,különben nem lesz belőle semmi :)
2/8 anonim válasza:
Először is tök cuki vagy 12 évesen már a nagy szerelmet keresed de ilyenek a fiúk. Tehát ő azt mondta ha akarzs valamit, akkor menj oda tehát ez azt jelenti,hogy ő bíztatni próbált téged. Ha szabad a lánykorát kérném és vegyél magadon erőt és köszönj neki a szünetbe majd beszélgess vele akármiről sétálgatssatokegy kicsit ketten gondolom a ti sulitokban is lehet és ne félj mert a lányok mindíg a fiúra várnak sok sikert és el ne felejtsd megírni mi lett :) ha még kiváncsi vagy valamire kérdezz am én is lány vagyok
3/8 anonim válasza:
Vegyél egy nagy levegőt és menny óda hozzá,és aztán csak jönni fog minden magától.
4/8 anonim válasza:
Legyél bátrabb. És ne szarj be. ilyen egyszerű
Ha rengeteget msneztek akkor biztos van téma.
Beszélj mittomén a terveidről, hogy mi akarsz lenni, bár ezt is nehezebb 12évesen.
5/8 A kérdező kommentje:
12 éves mint én. Én 5/b-s vagyok ő pedig 5/a-s.
2010. máj. 20. 19:26
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálok erőt szedni magamon és beszélgetni :) köszi
2010. máj. 20. 19:26
7/8 A kérdező kommentje:
Most megyünk majd Erdei Iskolába. Valami ötlet? Vagy ott is csak köszönés és egy kis beszélgetés?
2010. máj. 20. 21:26
8/8 anonim válasza:
uff, ez azért elég komolytalannak látszik ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!