Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vesztett csata után lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vesztett csata után lehet még háborut nyerni?

Figyelt kérdés
Üdv mindenki! A hadvezér azt mondja a kudarc utàn,ezt a csatàt elvesztettük de a hàborut még megnyerhetjük! Igaz ez a emberi kapcsolatokra is? Ha egy nö akivel kivételesen jo a kapcsolatde csak baràtként szeret,azt mondja nem érez többet, de ti öt szeretitek és vàgytok rà,küzdenétek tovàbb érte?Forditottatok vissza kapcsolatot reménytelen helyzetböl?Sikerült e,és ha igen,hogyan?

2015. jan. 3. 10:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A legjobb, amit remélhetsz, hogy barátok maradtok. Ne áltasd magad, barátságból lányoknál nem lesz szerelem!
2015. jan. 3. 15:22
 12/22 A kérdező kommentje:
Hogy barátok maradunk egyfelől jó, de másfelől nem jó mert mindig ott lesz bennem a vágy kisördöge és arra fogy sarkalni hogy megakarjam csókolni, magamhoz akarjam ölelni, és akkor csak kinlódás lesz a vége,szóval csodát kéne tennem valahogyan :)
2015. jan. 3. 15:34
 13/22 anonim ***** válasza:
7 vagyok igen sajnos , amikor ott voltam tiszta szívből szeretem nem kelletem úgy neki. Lehet még az előző fiún nem tette túl magát. Mind1 már lényegtelen:) sok sikert kívánok neked kérdező remélem összejön.:)
2015. jan. 3. 16:18
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen valami ilyesmiről van itt is szó, van a képben egy elég régi srác akit még nem tudott elengedni ez a lány,talán ezért is nem kezdeményeztem jobban eddig nála a komolyabb kapcsolatot,
2015. jan. 3. 17:28
 15/22 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mindig a másik félben keresitek a hibát. Pedig, ha nem akar veletek összejönni, akkor a hiba bennetek van. Ergo, ha többet akarsz tőle, olyanná kell válnod, hogy ő többet akarjon tőled. Stimmt?
2015. jan. 4. 13:31
 16/22 A kérdező kommentje:
bizonyosan bennem is vannak hibák hisz nem vagyok tökéletes,100 %-ban hasonlitani az ideáljára nem tudok ha bele gebedek se,alapvetően azok a pasik vonzzák akik flegmák,nemtörődömök,és felületesek.ez eléggé távol álló tulajdonság tőlem,és nem tudom megéri e feladni önmagamat csak hogy felfigyeljen rám!
2015. jan. 4. 14:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem éri meg. És ne hidd el, hogy benned van a hiba!

Az, hogy nem kellesz neki, csupán annyit jelent, hogy nem te kellesz neki, nem vagytok összeillőek! Ha tudod, hogy nem olyan lányt keres, amilyen te vagy, akkor viszont felesleges reménykedned. Én csak azért nem adtam fel másodjára, mert már pontosan tudtam, hogy olyan lány kell neki, mint én. Csak mint utólag kiderült, egy csomó ideig fogalma sem volt róla, hogy én olyan lány vagyok.

2015. jan. 4. 21:40
 18/22 anonim ***** válasza:
*Nyilván fiú vagy, úgyhogy cseréld ki a lány szót fiúra, ott ahol szükséges :D
2015. jan. 4. 21:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Érdekes dolog ez szerelem,vonzalom rajongás vagy minek is nevezzem, tegnap elhangzott a végzetes mondat" ne reménykedj,nem tudom elképzelni hogy közöttünk több legyen"- kiborultam este,kijött minden fájdalom és teher,ma reggel viszont furcsa mód nem úgy ébredtem hogy jajj mi lesz most, kidobtak,padlóra küldtek, épp ellenkezőleg, ugyan az az energia dús érzés volt bennem, ugy tudnám leirni,mintha egy kisördög lenne bennem aki a kis vasvillájával döfköd és lökdös előre hogy ne fogadjam el még most se az itéletet! Elgondolkodtam hogy fura páros vagyunk mi ezzel a lánnyal,ő elképzelhetetlennek érzi hogy több legyen,én meg elképzelhetetlennek érzem hogy lemondjak róla!Lehet először életembe igazán szerelmes vagyok? :)
2015. jan. 5. 18:34
 20/22 anonim ***** válasza:
nem, csak egy ragaszkodó, szeretethiányos, idegesítő kisfiú
2015. jan. 5. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!