Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vesztett csata után lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vesztett csata után lehet még háborut nyerni?

Figyelt kérdés
Üdv mindenki! A hadvezér azt mondja a kudarc utàn,ezt a csatàt elvesztettük de a hàborut még megnyerhetjük! Igaz ez a emberi kapcsolatokra is? Ha egy nö akivel kivételesen jo a kapcsolatde csak baràtként szeret,azt mondja nem érez többet, de ti öt szeretitek és vàgytok rà,küzdenétek tovàbb érte?Forditottatok vissza kapcsolatot reménytelen helyzetböl?Sikerült e,és ha igen,hogyan?

2015. jan. 3. 10:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

ezt a háborút akkor nyered meg, ha le tudod őt szarni, ki tudsz belőle szeretni

ilyen értelemben pedig igen, lehet nyerni

2015. jan. 3. 10:33
 2/22 anonim ***** válasza:
Ezen legfeljebb akkor tudsz változtatni, ha tudsz jobban kinézni, vagy ha rád szakad egy halom pénz. A nőket csak ezek érdeklik, és mivel ezek ritkán változnak, ezért szinte lehetetlen kitörni a barátzónából.
2015. jan. 3. 10:37
 3/22 anonim ***** válasza:
Nem akarok hamis illúziókat kelteni benned, de én egy évvel azután jöttem össze a mostani barátommal, hogy visszautasított, és egy hónappal azután, hogy majdnem összejött egy másik lánnyal. Amikor végül mégis nyitott felém már el sem hittem, hogy akarhat valamit, csak miután megcsókolt. Szóval igen, reménytelen helyzetből végül összejöttünk. Azt hiszem, neki kellett magában rendbe tenni a dolgokat. Valószínűleg régebb óta többet érzett irántam, csak nem igazán vette észre, mert abszolút barátként tekintett rám. Azt nem tudom, mi a helyzet lányoknál. Lehet, hogy hasonló helyzetben velük nehezebb dolga van az embernek, bár nekem sem volt sírástól mentes az az egy év.
2015. jan. 3. 10:39
 4/22 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján a nő elég jól ismer, mégsem érez többet barátságnál. Mitől lenne ez másképp a jövőben?

Szerintem felesleges dolog tovább küzdeni érte.

2015. jan. 3. 10:53
 5/22 anonim ***** válasza:
#3 Ez más, mert férfiaknál nincs olyan, hogy barátzóna.
2015. jan. 3. 11:02
 6/22 anonim ***** válasza:

Ha egy srác visszautasít éppen akkor az nem számít utána még lehet esélye a dolognak.

Fordítva viszont - mivel minden csajnak EGY BIZONYOS kiszemeltje van - ha elhajt, akkor nem te vagy az és kb. tök mindegy mit teszel az csak rossz lehet... bezzeg a "kiszemelt" még ha tök bunkó is akkor is "hű micsoda csávó"

2015. jan. 3. 11:08
 7/22 anonim ***** válasza:
De igen is van kiút. Ha nekem sikerült 8hónap után neked is fog sikerülni. Első lépésem féltékenyé tettem második lépésem sz*artam rá. Így csináltam egy darabig majd ki szeretem belőle. Akárhányszor be sértődött nem futottam utána inkább fordítva ő futott utánam. Itt már nagyon vonzódót hozzám , testi dolgok is voltak. 5hónap alatt úgy belém szeretet hogy azt csinálhattam vele amit akartam. Nyilván kellet hozzá ő is kellet hogy érezzen irántam valamit. Valahol legbelül szeretet csak félt be vallani magának. Egyszer az elején ott hagytam , de soha sem jött utánam. De idővel ez meg változott , azóta le koptatni nem bírom magamról. Könyörgött rendesen hogy ne hagyjam el , férfi voltam a szemében. Én ott b*sztam el hogy folyton aláztam saját magamat. Nekünk sajnos nem ment, mindig kételkedtem benne h igazat mondhat e. Jobban vissza gondolva , nem mentem volna bele az egészbe. Azt amit át éltem nem éri meg. Annyi jó volt benne hogy barátság-extrákkal kapcsolatunk lett. Meg ismerhettük egymást , sokat tapasztaltam.
2015. jan. 3. 12:01
 8/22 anonim ***** válasza:

#5 #6

Valami lehet benne. Bár nálam abszolút a barátságból alakult ki a szerelem, de ha belegondolok, a barátzóna nálam is létezik, csak kicsit másképp. Olyan barátaim vannak ott, akikkel valamiért nem tudnék kapcsolatot elképzelni (és nem azért, mert lelki szemetesládák vagy nem vonzanak külsőleg)

Ettől függetlenül szerintem visszautasítás után is lehet esély. Egy éve, amikor elmondtam a mostani barátomnak, hogy kicsit többet érzek iránta, ő nem ismert annyira, mint most. És azt is el tudom képzelni, hogy ha én lettem volna hasonló helyzetben, és jobban megismerem a srácot, bennem is megfordulnak a dolgok. Szerintem nagyon sok múlik azon, hogy a kapcsolat melyik szakaszában történik meg a vallomás (én már akkor is azt hittem, hogy nagyon jóban vagyunk, de utólag látom, hogy az szinte semmi sem volt)

Meg aztán egy csomó olyan fiú/lány van, aki nem meri kockáztatni a barátságot, és ezért inkább magát is becsapja.

Mondom, nem propagálni akarom a várakozást, mert tudom, hogy attól, hogy nálam bejött, nem fog beválni mindenkinél. De nem ennyire egyszerű a dolog a lányoknál sem. És nem a kimondott nem-től lesz eldöntve a dolog.

Én például fél évre teljesen feladtam a dolgot, akkor láttam, hogy semmi esélyem. Azután hirtelen nagyon jóban lettünk, újra beleszerettem, és utána éreztem, hogy most már megéri várni, mert benne is elkezdtek érlelődni a dolgok. Teljesen biztos voltam benne, hogy ha nem talál valakit előbb, akkor lesz idő, amikor össze akar majd jönni velem (nem vagyok szép, és nincs túlzott önbizalmam, csupán a kapcsolatunk minőségéből éreztem), egyszerűen attól féltem, hogy addigra túl késő lesz, és nekem lesz már valakim.

Ha egy kicsit belegondoltok a kettőtök kialakult kapcsolatba, szerintem lehet érezni, hogy van-e esély arra, hogy változnak a dolgok. Ha a vallomás után nem távolodtok el egymástól, és van mód sokkal jobban megismerni egymást, akkor simán lehet esély a későbbiekben is, de ez érezhető a másikon.

Kicsit zagyva lett, ezért bocsánat, csak annyi mindent el akartam mondani ezzel kapcsolatban, hogy nehéz volt logikusan összerakni.

2015. jan. 3. 12:12
 9/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de aki így éri el, hogy valaki beleszeressen, az szerintem nem érdemli meg a lányt. A lány sem a fiút, ha ez kell ahhoz, hogy férfi legyen a szemében. Ha valakiben akár egy pici szikra is van a másik iránt, akkor az türelemmel tűzzé alakítható. És ehhez nem kell lelki szemetesládává vagy papuccsá válni, egyszerűen csak minőségi időt együtt tölteni, beszélgetni, és hagyni, hogy a másik megismerjen. Ha olyan pasi kell neki, amilyen te vagy, akkor előbb utóbb úgyis lesz valami kettőtök között. Ha nem, akkor a fejed tetejére is állhatsz, nem lesz értelme.

2015. jan. 3. 12:20
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat, miközben irogattátok nekem a válaszokat, én megtettem a vallomást,elmondtam a lánynak mit érzek iránta,mit szeretnék,és legnagyobb meglepetésemre tök higgadtan fogadta, érett komoly felnőttekhez méltóan megbeszéltük,semmi civódás,durcizás, elfordulás nélkül, és most is ugyanugy folyik a csevej közöttünk mint eddig, mintha az amit bevallottam neki a legtermészetesebb hétköznapi dolog volna, lazán,könnyedén és mosolyogva fogadta :) söt mintha még imponált és tetszett is volna neki hogy nem akarom elvesziteni és nem akarok lemondani róla !Fura,de amikor ugy állnak a dolgok hogy vesztettem történik valami ami visszahozza az elveszett reményeimet! lehet hogy a csalfa reménykedés teszi velem?
2015. jan. 3. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!