Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A fiúk szeretik ha ölelgetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk szeretik ha ölelgetik őket és bújnak hozzájuk?

Figyelt kérdés
Barátnőm fiuja utálja ha ölelgeti mindig eltolja magától már megcsókolni se nagyon szokta. Ez gyénfüggő bagy azt jelenti hogy már nem is szereti/nem vonzódik hozzá? Nagyon aggódom barátnőm kapcsolatáért :/

2014. dec. 28. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én bármikor, bárhol, bárki előtt imádom
2014. dec. 28. 20:59
 12/17 anonim válasza:
Én imádtam hozzábújni a barátomhoz és puszilgatni, de sajnos ő ezt nem viszonozta. +ba megkaptam tőle hogy ezzel nem fejezem ki a szeretetem :'(
2014. dec. 28. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Én imádom. Nagyszerű érzés, mikor átölel egy nő. Órákat lennék képes így eltölteni.
2014. dec. 28. 21:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem részben egyénfüggő. Vannak olyan pasik, akik imádják (már sokan leírták előttem, hogy miért), de vannak olyanok is, akik nincsenek oda érte annyira.

A barátnőd helyzetében viszont én úgy gondolom, hogy másról van szó, mivel ott nemcsak az van, hogy nem igen szereti az ölelgetést, bújást, hanem el is löki magától!!! Ez mindenképp a kapcsolat romlását mutatja, és nem is hiszem, hogy túl sokáig fog még tartani, ha már ilyen gondok vannak... :(

2014. dec. 28. 21:52
 15/17 A kérdező kommentje:
:( Akkor jól látom. Mivel a többségetek szereti. Barátnőm már észrevette, mondta is viszont úgy látszik nem akarja tudomásul venni. Viszont ennek így már nincs értelme.
2014. dec. 29. 10:17
 16/17 anonim válasza:
En szeretem 14/F
2014. dec. 30. 21:07
 17/17 anonim válasza:
Én imádNÁM.
2014. dec. 31. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!