Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi tanáraim nem szeretik, ha hozzájuk érek. Próbálnak tartózkodni a fizikai kontaktustól, miközben nincs semmi hátsó szándékom. Vélemény?
Egy bizonyos mértékig mindíg is bújósabb típus voltam, kerestem a fizikai érintést minden ismerősömmel (osztálytársak/tanárok), amit csupán egy szimpla váll / kar érintéssel le is zártam magamnak. Most, hogy gimnazista vagyok egy jóideje, még mindíg nem sikerült teljesen hozzászoknom a tudathoz, hogy egyes tanáraim félreértelmezik ezeket a fizikai érintéseket, miközben nincs semmi hátsószándékom. Megértem azt is, hogy a tanár egyrészt egy tiszteletet akar magának fenntartani a diákjaival szemben, de bármi közrejátszhat.
A véleményeteket kérném ki, szerintetek a tanárok miért olyan "távolságtartóak"? 16/L
Nem fogdosom őket, de szerintem mindenki került életében olyan helyzetbe, ahol muszáj volt hozzáérnie a tanárához, mivel ez egy "felhívás" arra, hogy foglalkozzon veled -akár egy mondat erejéig is-.
Ne gondoljon senki semmi rosszra. :DD
Azt hihetik, hogy ki akarsz velük kezdeni (a férfi tanárid).
Az osztálytársaid mit szólnak ehhez?
Én sem bújtam soha a tanáraimhoz (eszembe sem jutott).
Szerintem van különbség a tanárok között is, pl nem biztos, hogy ugyanúgy reagálnak különböző szituációkban. De azért szerintem nem kéne tapogatni a tanárokat.... Az egyik legjobb barátnőm is néha már túlzottan közvetlen velük, és már én szégyellem magamat helyette. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!