Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mi van?! (Bövebben lent! )
Az a helyzet hogy en es egy osztalytarsam nagyon kozeli viazonyba voltunk ! Az egesz ugy kezdodott hogy haza kisergettem egyre jobb es jobb baratok lettunk ! Mikozbe vartuk a buszt az olembe ult es olelgettuk egymast simogattam a derekat beszelgettunk ! Ez ment kb 2-3 hetig... ! Es ugy ereztem hogy tobbet akkat mert hat szerintem ez tobb volt mint egy baratsag es megkerdeztem kicsit felenken de lenyegre toroen hogy nem e lenne kedve velem jarni ws halalra sertodott a pofamrol leegett a bor... es azota nem is szolt hozza mi lehet a baja ? Vagy mit akkarhatott vele ?? Ennyire szeretet hianyos volt ? Tudja hogy nem vagyok no csabasz es nem hasznalom ki a noket es barmit megtennek erte.. es nem a szex a legfontosabb a kapcsolatba hanem a szeretet es azota mikor talalkozunk meg a fejet is elforditja !! Valaki segitsen mar mert nem tudom mi van ! :(
F14
Próbálj meg vele kommunikálni személyesen az érzéseidről és mond el neki ,h mit érzel.
És azt is ,h neked ez már jóval több volt holmi barátságnál ha továbbra is flegmázik mehet a fakszba!
Meg sem érdemli ,h így érezz iránta ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!