Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mit tegyen egy nő? (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tegyen egy nő? ( bővebben lent)

Figyelt kérdés

Igyekszem rövidre fogni: 20 éves vagyok, a srác 22. Egy hónapja találkoztunk egy házibuliban, átbeszélgettük az estét. Akkor szakított a barátnőjével, akivel 5 évig volt együtt, amiből az utolsó 1,5-2 év már nem működött ( se szex nem volt már köztük és inkább csak elvoltak egymás mellett.)

65 kilométerre lakunk egymástól, így eddig csak kétszer találkoztunk. Mind a két alkalom a buli utáni héten volt, először mozi,randi, majd rá két napra elhívott magához ott bemutatott a szüleinek meg az öccsének is. Szex volt aznap. Még a randin mondta, hogy nem akar most kapcsolatot....viszont ennek ellenére minden nap hív, vagy ír üzenetet facebookon,van hogy órákon át csetelünk, nevetünk, viccelődünk vagy filózunk valamin. A szakmánk is ugyanaz erről is tudunk beszélgetni. Most már lassan egy hónapja nem találkoztunk pedig mondtam, hogy én is fel tudok hozzá utazni, beülök az autómba és egy óra alatt ott vagyok. Vasárnap felvetette hogy találkozhatnánk másnap, mondtam hogy örülnék neki, de aztán mégsem tudtunk (az én munkám miatt). Azóta megint semmi, igaz ír meg hív mindig.Én is szoktam neki írni, úgyhogy nem egyoldalú, hogy csak ő keres. Nekem nagyon úgy tűnik hogy kedvel, hiszen nem tartaná így már egy hónapja a kapcsolatot ha nem. Viszont fél még elköteleződni, maga se tudja talán mit akar. Főképp pasik véleménye érdekel, hogy mit kéne ilyenkor tennem? A nyomulás tudom,hogy nem helyes út. Kezdek beleszeretni és már épp eleget koppantam, nem hiányzik még egy.

2014. jan. 4. 02:08
 1/10 Paulik Áron ***** válasza:
Iszonyat szánalmas ez a szöveg, hogy fél elköteleződni. Mi a rákért fél? Attól talán jobb lesz, ha félgőzzel megy bele egy se veled-se nélküled kapcsolatba? Hát baromira, mondhatom... Értesd meg vele, hogy ha boldog akar lenni, akkor tegye bele magát teljesen, mert különben nem tud ő sem boldoggá tenni téged (meg senki mást), ergo igazán ő sem lehet boldog. Fél elköteleződni... nevetséges. Döntse el, hogy mit akar, attól férfi, vagy nem?
2014. jan. 4. 02:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem mondta hogy fél elköteleződni!Bocsánatot kérek, félreérthetően írtam le. Ezt csak én feltételezem.
2014. jan. 4. 02:17
 3/10 Paulik Áron ***** válasza:
Akkor is azt mondom, tessék csak vállalni az elköteleződést, és ha te erre vágysz, ezt a tudtára adod, ő meg nem kap a lehetőségen, hát akkor felesleges foglalkoznod vele :)
2014. jan. 4. 02:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem. Gondolkodtam már ezen, hogy akkor most megkérdezem így egyenesen, hogy mit is akar tőlem. Elvégre már egy hónapja megy ez. Attól félek viszont, hogy fülét farkát behúzva menekülni kezd..viszont akkor meg lehet, hogy nem kár érte.
2014. jan. 4. 02:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak az a bajom, hogy ennyire ideális párt el se tudnék képzelni..mind külsőleg mind a személyiséget illetőleg. Csodásakat beszélgetünk, nevetünk, személyiségünk is hasonló. A szex is szuper. Érzelmi téren is hasonlóan gondolkodunk..ezért se akarok elhamarkodottan cselekedni.
2014. jan. 4. 02:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Még az exéhez kötődik, te egyelőre csak a szamár vagy a ló helyett. Butaság volt rögtön ágybabújni, előbb ismerkedni kellett volna, megvárni amíg ő túllesz az előző kapcsolatán (5 évet nem fog senki egy vállrándítással lerázni magáról) ezidő alatt igyekezni közelkerülni hozzá érzelmileg és majd csak ezután összejönni. Ez köztetek nem kapcsolat, hanem egy klasszikus "barátság extrákkal" = kúróspajti, aki kedvel téged, de ennél több nemigen lesz.
2014. jan. 4. 02:34
 7/10 Paulik Áron ***** válasza:

#1 vagyok, #6 nagyon jól megfogalmazta, amit én kihagytam.

Ne szívasd meg magad még jobban...

2014. jan. 4. 02:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor mi lenne a helyes tett? Ha ír ne válaszoljak, ha hív, ne vegyem fel? Ennyire könnyen azért nem akarom feladni.:(
2014. jan. 4. 02:43
 9/10 Paulik Áron ***** válasza:
Nem feladni kell, csak döntéshelyzetbe hozni. Gondolom, nem akarsz olyan emberrel együtt lenni, aki képtelen dönteni?
2014. jan. 4. 04:02
 10/10 A kérdező kommentje:
valóban nem. viszont lerohanni se akarom. de 5 éves kapcsolat ide vagy oda egy hónap alatt el lehet dönteni, hogy akar e valamit vagy nem. a bizonytalanságnál nincs rosszabb kezd felőrölni idegileg.
2014. jan. 4. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!