Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hódítsam meg egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsam meg egy lánynak a szívét? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Na tehát: a lány a szomszédom mindketten 16 évesek vagyunk. 11 éves koromtól kezdve ismertem meg igazán, együtt buszozunk a héten elég gyakran. 13-14 lehettem amikor észrevettem, hogy egyre jobban vonzódok hozzá. Nem vagyok bátor, nem tudom hogy mondjam el neki. Segítenétek? Apropó: Egyszer kétszer felhozta nekem a fiú témát amikor sétálni mentünk együtt. Megkérdezte hogy vonzódom-e hozzá ÚGY. Elkövettem egy hatalmas hibát: azt mondtam, hogy nem. A válasz az volt, hogy jó is mert köztünk nem lehetne soha semmi. Ez eléggé lesújtott, de aztán úgy öt perc múlva azt mondta, hogy a szülei egy mondták neki, hogy majd a szomszéd fiú jó lesz neked (én). Erre ő befutott a szobájába. Szerintem, ha valóban nem vonzódna egy kicsit ÚGY hozzám, akkor csak azt mondta volna hogy nem és ült volna tovább. A lány csodaszép és életem szerelme. Nincs pasija pedig bármikor lehetne. Pislákol bennem a remény, hogy talán engem szeret. Szeretném kijavítani a hibát, hogy nemet mondtam. Segítenétek?

2014. dec. 25. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Üljetek le, és térjetek erre vissza. Mondd hogy hazudtál és sokat gondolkoztél ezen.
2014. dec. 25. 21:16
 2/8 anonim válasza:
Ah először is.kérlek ne légy gyáva!Menj szépen át,és hívd el találkozni!Lehet az séta,egy ebéd valahol,akármi amit jónak látsz.Aztán hozd fel a témát,hogy neked igenis régóta tetszik,és szeretnéd megismerni jobban.Egy ami nagyon fontos,ne félj,és legyél bátor,még ha nem is vagy az belül ne mutasd!Látszódjon hogy van önbizalmad és ne add fel olyan könnyedén...ne legyél rámenős,meg nagyon nyálas de bunkó sem.Udvariasság sem árt,és biztos vagyok benne hogy nem fog nemet mondani.LEgyél őszinte és nyitott,meg persze figyelmes.De ne rohand le,mert az sem túl jó.Remélem sikered lesz:) Csak bátran!puszi
2014. dec. 25. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Legyél őszinte, és férfi. Egy igazi férfi nem fél elmondani amit érez, de nem is egy picsogós kis b*zi. A lányok ezeket szeretik, nem a töketlen szarokat. Valld be neki, mond hogy tetszik, többet akarsz, menjetek el randizni.

"Think like a boss, act like a gentleman."

2014. dec. 25. 21:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Az a helyzet, hogy holnap elutazok úgyhogy mostanában nem fog menni, majd egy szép januári napon. És a lány egy hangulatember. Nagyon jó fej, ha jó napja van, de sokszor olyan mogorva. Én már csak így szeretem. Gondolkoztam, hogy megint elhívom egyet sétálni vagy ilyesmi.
2014. dec. 25. 21:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Oh és még valami: gyakran beszélgetünk facebook-on. Amikor vele vagyok önmagam tudok lenni, de az ilyen érzelmes kérdésekre elmegy az önbizalmam kissé. Volt olyan, hogy a házuk előtt álltunk és több méter hely lehetett volna köztünk, de ő fél méternél közelebb húzódott hozzám. Na akkor is zavarba jöttem.
2014. dec. 25. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
ejj az a dorottya milyen hangulatember
2014. dec. 25. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért mondta hogy mert te is nemet mondtál és ha ő mond igent tuti cikinek érezte volna!

Fiam egy nagy lehetőséget halasztottál el :D

Egy lány amúgy nem kérdez csak úgy ilyet.

2014. dec. 25. 21:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazad van. :/ Helyre kell hoznom.
2014. dec. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!