Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak😞 segítene valaki? részletek 👇
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és tetszik egy fiú és lehet hogy én is tetszem neki de nem biztos.szerintetek?:Hát néha (vagy sokszor)látom hogy néz.snapchatan a neve kecske.sajtos(nagyon hülye név de a beceneve kecskés nekem meg régen sajtos Rozi volt(igen ez is nagyon hülye név))csomószor külön köszön(tudom hogy hülyeség de azért számít valamit nem?)meg igaziból kedves meg aranyos meg minden😊 nemtom mér de leírom hogy néz ki:kb 162 cm magas kicsit göndör sötétszőke haj világoskék szem❤2014. dec. 20. 12:32
1/5 anonim válasza:
Belefulladok a cukiságba, nyálba, és primitívségbe...
2/5 RRR válasza:
hát ,izé,, őőő
kérdezz rá vagy ilyesmi
de
lehet,hogy hülyeség
5/5 anonim válasza:
arról a leirásról eszembe jutott hogy meg kéne nézni a gyűrűk urát :')
amúgy csak beszélgess vele aztán majd lép... ha nem akkor meg csókold meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!