Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez/csinál egy férfi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez/csinál egy férfi, ha látja, hogy a párja nem maximálisan boldog?

Figyelt kérdés

2014. dec. 22. 09:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%

Az okos férfi tudja, hogy egy nő sosem lehet maximálisan boldog és sosem lehet maximálisan boldoggá tenni. Egy nő igényli a drámázást, a rossz kedvet, a szenvedést. Ezért inkább jól kiegyensúlyozza a kapcsolatukat, hogy legyen benne elég boldogság és dráma is.

A nők meg azt mondanak arról hogy ez igaz-e vagy sem, amit akarnak. Látom amit látok és tapasztalatom amit tapasztalatok. A nők nem tudják mi kell nekik valójában és az előző bekezdésem úgy igaz ahogy van és erről minden férfi megbizonyosodhat, akinek megfelelő mennyiségű tapasztalata van a nőkkel.

2014. dec. 22. 09:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

ja persze 8-as, csak mikor a no meg szol, akkor az meg le van tojva. En hiaba mondtam a paromnak mi a baj honapokon at, egyik fulen be, a masikon meg ki. aztan meg megvannak lepodve ha ottvannak hagyva egy par honapos turelmi idoszak utan. (most itt nem lehetetlen dolgokrol beszelek, csak hogy takaritson fel maga utan meg ne jatsszon az xbox-on napi 12 orat. nem viccelek, 12 orat. 2 oraert en meg csak nem is szolnek)

es ez mar nem az elso pasim volt aki ra se bagozott arra, hogy mit beszelek, pedig en aztan nyiltan megmontam mi bant. szerintem a pasik ezt csak mondjak, hogy beszeljen a no vilagosan, ne celozgasson. valojaban egyaltalan nem erdekli oket, ok csinaljak a dolgaikat ahogy akarjak, aztan majd lesz valahogy.

2014. dec. 22. 09:44
 13/22 anonim ***** válasza:
43%

Hát neked akkor elég gyík manusaid voltak.

Azért ha tényleg szól a nő akkor kell is időt szánni rá.

miért nem vágtad ki a pi..ába az xboxot???

2014. dec. 22. 09:47
 14/22 A kérdező kommentje:
Sajnos én is azt veszem észre, hogy semmit. Talán próbál egy-két tettel tenni valamit, de inkább nem. Nálam sincs gond a kimondással, csak nem lesz tőle sem jobb, sem rosszabb. Azért egész jó válaszok is jöttek. Reméltem, hogy a pasi nem rögtön a lelépést választja, azaz a könnyebb megoldást. Nem létezhet, hogy a problémamegoldás mindig csak a nőre háruljon és neki kelljen agyalnia, még akkor is, ha a férfinek van nyavajája.
2014. dec. 22. 10:00
 15/22 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat. Mindenki véleménye érdekel. :)
2014. dec. 22. 10:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha szólunk,hogy bajunk van akkor az arcunkba vágják a kedves férfiak,hogy: "Megint hisztizel ..." Akkor mit is kéne csinálni? ;)
2014. dec. 22. 10:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát erre nem lehet mit írni.

Nagyrészt minden férfi ilyen, de azt hiszem alapból lusták vagyunk sokmindenhez, és ezen nehéz változtatni.

Amíg nem érezzük veszélyben a dolgot addíg nem is igen mozdulunk meg!

2014. dec. 22. 10:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem csinálnak, ha mégis, az tényleg annyi, hogy a tv vagy a szgép mellől odavakkantanak, hogy "már megint mit hisztizel?". Bármilyen problémát hisztiként kezelnek, úgy gondolják hogy az ő feladatuk eldönteni, mennyire komolya a nő problémája. Nagyon-nagyon kevés a kivétel. Utána meg pislognak, és jönnek ide osztani az észt mint a női nem megkérdőjelezhetetlen szakértői.
2014. dec. 22. 10:35
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

NS88

jaja ez volt az egyik sablon valasz (mar ha mozditotta a fule botjat): "meg fog jonni, hogy megint hisztizel?" :D

2014. dec. 22. 10:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez tény, én is ilyen voltam régebben.

De már vagy 5 éve nem nézek tv-t mert csak a szenny megy benne!!!

De a nők sem mindíg nyitottak mindenre, azért lássuk be hogy 2 oldalú a dolog!

2014. dec. 22. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!