Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam elnyerni a szivet egy lanynak?
18 eves srac vagyok es volt mar tobb baratnom is,de a legutolso kapcsolatomnak 1,6 eve vege lett azota sok lannyal talalkoztam de eggyikse volt ugymond az aki megmozdizana bennem akarmitis.Egy hete beszelek egy lannyal es tegnap talalkozt vele nagyon jol elvoltunk sok kozos tema volt meg megtudtam nevettetni sokszor es nagyon tetszik pont az esetem .
Es hat leirtam neki hogy "tetszik" es o erre azt monsa hogy megleptem es erre memtud mit mondani es talalkozzunk meg .. Szerintetek? Csak azert irtam le ezt mert kivancsi vagyok mit mondtok es nagyon nem szeretnem elbaszni mert tenyleg nagyon kis aranyos.
( bocsi a helyesirasi hibakert., es csak ertelmes normalisvalaszokat)
Add magad! Ennyi az egész. Ha olyannak adod magadat, amit a lány szeretne vagy más hozzászóló tanácsol te pedig egyáltalán nem vagy olyan jellem akkor nem ér, illetve nem fog érni semmit
Mert arról szól egy jó párkapcsolat, hogy ismered és szereted a dolgait és nem kell megjátszanod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!