Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 eves lanynak nem sok egy 17 eves srac?
Figyelt kérdés
jarunk meg minden ,de en felek h mast is akar,de een nem akarok qrv@ lenni.es sEretem meg en is ot de sokszor felmerul bennem ez a kerdes meg is csak 17 eves!2014. dec. 14. 19:26
1/10 Buford Tannen válasza:
ha szeret akkor tud várni
3/10 anonim válasza:
Ha szeret, akkor meg fogja várni, amíg készen állsz és önszántadból szeretnél lefeküdni vele. Ha nem, akkor pedig ne bánd, ha vége.
4/10 anonim válasza:
2 ev az nem nagy kulonbseg..
En is 17 vagyok es a 15-16 eves korosztalyt keresem, a 17 eveseknek mar ugyis idosebb kell :)
5/10 anonim válasza:
1.Először tanulj meg írni.
2.A 2 év az akkora korkülönbség, hogy halálbüntetés járna érte.
3.Attól hogy lefekszetek attól még nem leszel ku*va.Akkor feküdj le vele, ha tényleg szereted és úgy érzed eljött az idő.
6/10 A kérdező kommentje:
Ezt meg is mondtam h ha igazan szeret akkor var ram..
2014. dec. 14. 19:29
7/10 Borosta2 válasza:
Szerintem épp elég volt az efféle ostoba kérdésekből.
8/10 anonim válasza:
Nem sok, de az, hogy ennyire nem vagytok tisztában egymás vágyaival, meg hogy ennyire bizalmatlan vagy vele szemben, na az bizony gázabb, mint ez a 2 év.
9/10 anonim válasza:
szerintem ideális egy 15 éves csajhoz 17 éves srác... nem attól lesz valaki ribi, mert lefekszik azzal, akit szeret...
10/10 asdgdf válasza:
2 év korkülönbség szerintem belefér, nincs ebbe semmi szégyellnivaló vagy ciki :)
aki mást mond, nyugottan lehüjézheted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!