Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek megérne ennyit egy kis petting, orál?
Van egy kapcsolatom ahol , úgy mond elég közelről ismerjük egymást.
De tőlem mégsem akar , párkapcsolatot "Meg ismert hogy milyen vagyok".
Azonban kicsit féltékeny amikor, más nővel beszélgetek főleg ha a sex szóba kerül.
Tegnap mondta több pettinget nem akar tőlem , mert nem érzi hogy szeretem.
Folyton hív telefonon és minden ürüggyel keress csak hogy találkozunk. Példa "Gyere át , szeretnék neked mutatni valamit".
Azt hiszi csak azért vagyok vele , pedig nagyon jól érzem magam a társaságában. De ezt már közöltem vele is.
Tegnap beszélgetünk anya mondta neki lányom el fogyott a méz. Mondta nem baj , majd hogy én veszek ... pff akkor abból nem eszik.
Mondtam neki nem lehetünk barátok erre el kezdet sírni , meg sértődött. Mondta hogy szeretne találkozni , nagyon jól érzi magát velem. Nem akarok tőle semmi komolyat , tisztába van vele. De unalmas már hogy folyton 20x meg kérdez valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!