Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Csak olyannal hajlandó le feküdni, akivel összeházasodtak.
Én csak akkor mennék bele , ha full szerelmes lennék de mivel nem vagyok így nem menne.
Barátság kis extrával és extrák nélkül sem menne , mert nagyon féltékeny és hisztizik amivel úgy érzem hogy szabályozva vagyok.
Ha nagyon szeretitek egymást , házasságig el akartok jutni hogyan csinálnátok?
Sehogy. Az ilyet én dobnám. (nő vagyok)
Nem nézem le a házasságot, nem erről van szó. Csak szerintem a puding próbája az evés. Járni kell egy darabig, aztán jön a szex, össze költözés, együtt élés. Aztán a házasság.
Az csak egy papír. A párkapcsolat nem lesz tőle erősebb és nem is old meg semmit.
A házasságban annyi buktató van még ezeken kívül, amiket együtt át kell vészelni. Fölösleges még plusz zsákba macska.
De, ha csak a szex részét nézzük a dolognak:
A szerelemmel, megértéssel, kölcsönös bizalommal, sok szexuális problémát át lehet hidalni. De nem mindet. Mi van, ha az egyik fél a light-os, finom szexet szereti, a másik meg a durva bdsm-et.
Saját pl.: van egy barátom, akivel kölcsönösen imádjuk egymást. De sosem leszünk egy pár. Én nem tudnám megtenni neki azt, amit ő szexnek nevez. Ilyen alapon nem lenne jó házasság belőle.
Mondatonként elemzem. (lényegében soronként)
- Akkor keressen olyat aki vár házasságig, én tuti nem. (de szerintem egy értelmes ember sem. Most ez párkapcsolat vagy bohóckodás?)
- Ha nem vagy ful lszerelmes minek raboljátok egymás idejét?
- Féltékenykedős és hisztissel nem kezdünk! Alapszabály! Szóval lapát.
- Ha nagyon szeretjük egymást nem akarunk eljutni odáig, hanem, egész egyszerűen megjelenik az igény mindkét részről és el is jutunk, nem csak akarunk :DDD
"Én csak akkor mennék bele , ha full szerelmes lennék de mivel nem vagyok így nem menne."
"Ha nagyon szeretitek egymást , házasságig el akartok jutni hogyan csinálnátok?"
Mi vaaaan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!