Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek neki karácsonyra?
Már az évek alatt mindenféle ajándékot kilőttem.
Nincs kedvenc focicsapata, nincs hobbyja. Nem tudom mit vehetnék neki. Külföldön dolgozik, gondoltam ezzel kapcsolatban valami praktikusat veszek neki, de nem jutott eszembe semmi!
Bárkinek bármi ötlete van, írjon!
"Nem ismered a pasid eléggé" írkálás nem érdekel, mert ismerem, csak már kifogytam az évek alatt az ötletekből, extra kívánsága amit még nem kapott volna nincs!
Két tükörpontyot a kádba.
Sose kapott,praktikus,pipa és pipa.
Nem tudom mennyi idős, meg hogy mennyit szánsz rá.
- fülhallgató, pc játék, elektromos borotva, notebook alátét (olyan hűtős), kávéfőző
- parfüm, kesztyű, ing, pulcsi, nyakkendő, póló - akár vicces, zenekaros, vagy valami egyedi, esetleg karkötő, nyaklánc, óra, ha hord ilyeneket
- praktikus és unalmas kat. : puha pléd, ágynemű, teáskanna, pohárkészlet a kedvenc italához, vagy ha esetleg főz, akkor arra valami, szokásos tusoló, arcszesz, meg mindenféle kozmetikumok.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!