Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak a lánynak, akivel nagyon jó kapcsolatban vagyok, de én kicsit többet szeretnék a barátságnál, és Ő ezt tudja, mit vegyek neki Karácsonyra?
Lóf-.aszt se.
Mi lenne ha inkább elhívnád egy randira, hogy megtudd ő akar-e tőled valamit. Az lenne a jó ajándék magad számára.
Aaaannyira cuki vagy! :-)
Szerintem vegyél neki egy kis parfümöt pl, most a Dm-ben 50%-os akció van, egy Mexx, ami tök finom illatú, 3200.
Vagy finom tea csomagot, dobozzal. Ez is kb ennyi.
Csomagold be az ágyékodat. Ingyen van és még az üzenet is átmegy.
Egyébként pedig valami közös programra hívd el (ne mozi), valami ami közös élmény lesz, falmászás, valami sport, szabadulós játék, érdekesebb múzeum, alteros színház / bármilyen show, korcsolya, stb.
Hajrá Bencus!
Ja, ku-.rva cuki.
Meg az is fix, hogy így sosem fogja megszerezni magának a csajt.
Mer mér ne szerezné meg? Legalább intelligensen, helyesírási hibáktól mentesen, normálisan fogalmazta meg a kérdését. Ez a fiataloknál nem túl gyakori, valljuk be!
Ha meg nem, akkor majd lesz neki másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!