Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek a páromnak karácsonyra? Semmi ötletem sincs.
Az a problémàm hogy már nem tudom eldönteni minek örülne. 22éves szòval már nem tinifiù. A parfümös-tusfürdős-ruhás kombináciòt már lelőttem és már bem tudom hogy minek örülne. Kérdeztem tőle is a szokásos válasz jött rá: nem kell semmi.
Szòval ha lenne ötletetek megköszönném a tanácsokat! :)
19L
Te tudod a hoobiait.Azokhoz kapcsolódó ajándékok mindig hasznosak
Esetleg magad is készíthetsz valamit,ha ügyes vagy az ilyesmikben
Vagy megkérdezed valakilyét (aki tud titkot tartani!) hogy minek örülne igazán :)
Mindenki vágyik valami szépre karácsonyra a szíve mélyén,még akkor is,ha azt mondja nem kell semmi :)
Tényleg nem akarlak megbántani, de ez a kérdés mi a penészt keres itt? Attól még, hogy a fiúdnak szóló ajándékról szól, ez egyáltalán nem Szerelem, szex, párkapcsolat témakör.
Majd én is megkérdezem itt, hogy a csajomnak miért hullik annyira a haja, pedig már mindent megpróbált.
Kispárna.
Lehet ilyen memória habosat kapni. Az tök jó a gerincnek.
Egyik fiú haveromnak versenyautós kispárnát vettünk szülinapjára (24). Örült neki.
Én mondjuk egy láva lámpának örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!