Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hahó! Ti milyen ajándékot adtok párotoknak idén karácsonyra? Korotokat is légyszíves, és hogy milyen értékben?
Gondolom mindenki ismeri a barátnőjének az ízlését és azt is
időben elkezdte kipuhatolózni, hogy mire vágyik. Így szinte mindenki mást vesz majd. De ha nincs ötleted akkor a googleba írd ezt a semmire való kérdésedet.
Én egy karláncra vagy nyakláncra gondoltam, olyan 15000-20000 ft környékén, ha karlánc akkor belegravíroztatom a nevét.
30/F
Mindig tartottam magam ahhoz a hagyományhoz, hogy csak saját készítésű cucc lehet a párom ajándéka (én ezzel tiltakozok az ellen, hogy a karácsony át ment a szeretet ünnepéből a shoppingolás ünnepében).
Idén úgy döntöttem, hogy a párom egy saját barkácsolású mappát kap tőlem.
A családom meg saját készítésű trüffelt.
És a legjobb fiúbarátomnak kötök egy sálat.
Az utolsóval egyetértek. Inkább anyukádnak vegyél 5000-ért valamit, hisz akárhogy nézzük, ő sokkal jobban megérdemli.
Fiatal vagy még, gondolom a barátnő is az :) Szerintem bőven elég 3000 Ft értékben nézelődni. Annyi minden van már, ami olcsón belehet szerezni és szép.
Egyébként én egy kisbaba bodyt adok a páromnak, amin rajta vannak apa feladatai és ki van pipálva a sörivás :) Ezen kívül mézeskalácsból készítek neki egy fenyőfát :) Valószínűleg lesz még valami, csak még nem találtam ki
20/ 9 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!