Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SSells kérdése:
Úgy érzem teljesen tehetetlen vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátommal hamarosan egy évesek leszünk, de...azt mondja, hogy betegesen féltékeny vagyok, amikor csak kiváncsi vagyok és szeretek tudni a dolgokról. Azt mondja, hogy igazat ad az anyjának abban, hogy tönkretesszük egymást, mert hogy ugye én nem mehetek sehova de ő mehessen mindenhova és én ebbe nem köthetek bele stb...lényegében nem tudom mit csináljak, mert nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de én már szívemet lelkemet kitettem a kapcsolatunkért. Kinek mi lenne a tanácsa? Jól jönne egy kis segítség.2014. dec. 1. 22:45
1/4 magic csajszi válasza:
Ha neki jár a hosszú póráz,neked is. Ne féltékenykedj,hanem bízz benne. Ha nem tudsz,akkor szakíts :/
Azért sok szerencsét :)
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy képtelen a kompromisszumkötésre. Elég önfejű, így kicsit nehezebb dolgom van. Főleg, hogy nem is vagyok féltékeny, csak kiváncsi. A kettő nem ugyan az, de folyamatosan bolhából elefántot csinál.
2014. dec. 1. 22:57
3/4 anonim válasza:
Attól függ van e rá okod. amég nincs addig ne legyél, de ha majd lesz akkor lehetsz féltékeny!!! joggal. és ha ő mindenhova megy akkor te miért ne? meg mit csinál amikor elmegy pl bulizni? biztos rád gondol egész éjjel? ja persze...
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából számomra nagyon zavaros már ez a egész, és igen, rengeteg okom van/volt rá hogy kiváncsiskodjak. És bízom benne, mert tudom hogy elmond mindent stb, de nagyon bizonytalan vagyok. Mivan ha mégsem? Meg ha merek mondani vmit egy lány haverjára akkor bevédi és engem hord el mindennek..ezzel mi a fenét lehet kezdeni?
2014. dec. 1. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!