Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akart jönni hozzánk. Szerintetek mit csináljak? Nagyon tehetetlen vagyok.
Férfiként úgy gondolom, hogy az olyan srác sunyi, aki bujkál a barátnője családja elől. Aki nem csak rövid távon "kezelgetésre" tervez egy csajjal, hanem komolyan tervez vele, az nyílt tekintettel állná a szülők fürterő tekintetét is. (Pl. anno faterom is eléggé gyorsan levette húgom srácainak, csajaimnak jellemét.)
Kérdés, hogy haza szokott-e vinni, érted jön-e, mert ha elvárja, hogy egyedül Te bumlizzál hozzá, az meg még kihasználás is.
Ha sunyi és kihasznál, akkor csak abban az egy esetben érthető, hogy nem hagyod el, ha reálisan nézve lényegesen szinted feletti a srác (szintedhez képest jóképű, pénzes, de nem túl jellemes srácot megértem, hogy kívánatosabbnak tartasz, mint egy jelentéktelenebb külsejű, csóróbb, de téged jobban becsülő srácot).
37F
Egy óra utat ki tudna bírni ő is.
Arra gondolnék, hogy nem gondolja veled komolyan és nem akarja, hogy megismerjék a szüleid.
Hozzám a pasim csak azért jött el, mert nála fél év után lebuktunk. (A tőle két metrómegállóra levő albiba, ahol laktam, oda is egy év alatt azt hiszem kétszer jött el).
Szerintem alap kb fele-fele arányban viszonozni a dolgokat.
Én így is call girlnek éreztem magam (felhív, aztán házhoz megyek).
Na, én is ebben a helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy hozzánk a barátom leutazott párszor. De tényleg csak párszor, általában én megyek hozzá.
Megmondtam neki, hogy ez zavar. Kértem, hogy jöjjön le egyszer, mert szeretném. Erre válasz: "Jól van, Drágám."
Aztán később kibukott belőle, hogy azért nem jön, mert nem bírja szüleimet (amit meg is értek). Nálunk nem lehet szex sajnos (nagy lebukás veszély).
Kicsit rosszul esik, mert akkor is jöhetne párszor... De ezt eltekintve minden rendben köztünk, nagyon szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!