Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Hát van egy lány, 15 éves, elég régóta ismerjük egymást rengeteget írunk minden nap, egy suliba is járunk szoktunk találkozni sokszor. Szerintem látni rajta hogy kedvel, énis őt. Sokan kérdezték már, hogy járunk e , de még nem beszéltünk úgy róla, azt rákérdeztem hogy szeretne e. Azt válaszolta hogy ő még nem nagyon ál készen egy pár kapcsolatra és ő szeret engem úgyis hogy nem járunk. Véleményem szerint rendes és öszinte vagyok és ő is az pont azért kedvelem mert rendes lány. Szerintetek ez rosszat jelent ? Én nem akarok rá erőltetni semmi olyat, amit nem szeretne és ezt ő is tudja.

18/f

2014. dec. 1. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
És akkor most mi a kérdés?
2014. dec. 1. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Hogy miért volt ez a válasza és hogy van e nála esélyem.
2014. dec. 1. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!