Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető lettem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. 3 hónapja ilyen helyzetbe keveredtem, h szerető lettem. A pasinak barátnője van akivel együtt lakik.Ő kezdett el közeledni felém, apró jelekből vettem észre, majd követte egy hosszas beszélgetés. Akkor mondtam neki, h ez így nem helyes, de nálam is a szív győzött nem az ész. Sokszor akartam,h ennek vége legyen, mert nagyon fáj, h nem én vagyok az egyetlen neki. Ő ezt tudja nagyon jól, de szeret és azt mondta,h nem hagyja, h ennek vége legyen. Még is mit tegyek? Érdemes várnom rá és kitartanom mellette? Vagy hagyjam a p*csába? Ami nem lenne egyszerű, mert minden nap találkoznom kell vele.
Te tudod, hogy mi Neked a prioritás. Jellemző az, hogy nő szeretőként kaphat törődést olyan szintje feletti férfitől is, akinél párkapcsolatra szóba sem jöhet (pl. jelentős társadalmi különbség van köztük). Ha pedig egy ilyen férfi, az együtt töltött időben figyelmes a nővel, a nőben könnyen kialakulhat az illúzió, hogy a férfitól többet is remélhet.
Összességében a tanácsom: értékeld saját adottságaidat objektíven, és határozd meg, hogy mik Neked a prioritások. Ha szeretőd szintednél lényegesen jobb minőséget képvisel, és Neked nagyobb prioritás egy versenyképesebb férfi, mint egy téged egyenrangú társként megbecsülő, akkor tartsd meg szeretőként, de legyen annyi realitásérzéked, hogy ne reméld, hogy egyenrangú társa lehetsz. Ha viszont nem minőségibb férfi, akkor meg ne alázd meg magad azzal, hogy csak játékszerként használjon.
37F
2014. nov. 23. 21:27
12/19 A kérdező kommentje:
Ő egy értelmes, magabiztos férfi. És magamat sem tartom egy eldobható lánynak. Csak az a baj, h nagyon naiv vagyok, így könnyen manipulálhatnak az emberek, amit gyakran meg is tesznek.
2014. nov. 23. 21:31
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2014. nov. 23. 21:31
14/19 A kérdező kommentje:
Bőven van min elgondolkodnom, nem mintha eddig nem azt tettem volna. :(
2014. nov. 23. 21:35
15/19 anonim válasza:
Na örülök, hogy így tettél. Nem a levegőből írtam azt a kommentet sajnos. Sokáig én is illúziókat kergettem és hagytam, hogy elfajuljanak a dolgok, aminek nagyon csúnya vége lett, de muszáj volt meglépnem, azóta is nyögöm ennek a következményeit.
2014. nov. 23. 21:40
16/19 A kérdező kommentje:
És ahogy írtam neki, h tartsuk a 2 lépés távolságot, azt kérdezte, h miért, most mi bajom van? Sok minden, de ezt ő is tudja.
2014. nov. 23. 21:44
17/19 anonim válasza:
Reálisan érezd azt, ha egy nő nem mutat első perctől erős önérzetet, akkor később semmivel sem vívhatja ki magának a férfinál az igazi megbecsültséget. Önérzetes nő pedig nem lesz szerető.
Pl. egy önérzetes feleség akkor is kirakja az őt megcsaló férjet, ha ezt ő, vagy akár közös gyerekük is megszenvedi, ehhez hasonló csodálatra okot adó méltóságot pedig egy szerető sosem mutat.
37F
2014. nov. 23. 22:09
18/19 anonim válasza:
Fejezd be vele a dolgot míg nem késő! Még nagyon az elején vagytok,most még könnyebb legyőzni a szíved,mint mondjuk fél vagy egy év múlva. Én hosszú ideig voltam szerető,de csak annyit értem el vele,hogy most itt vagyok teljesen összetörve,lelkileg a padlón. Ne járj így Te is! Ebből jó úgy sem fog kisülni,valószínűleg úgyis Te maradsz alul a barátnőjével szemben.
2014. nov. 25. 11:09
19/19 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok, ha gondolod írj üzit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!