Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerető lettem. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. 3 hónapja ilyen helyzetbe keveredtem, h szerető lettem. A pasinak barátnője van akivel együtt lakik.Ő kezdett el közeledni felém, apró jelekből vettem észre, majd követte egy hosszas beszélgetés. Akkor mondtam neki, h ez így nem helyes, de nálam is a szív győzött nem az ész. Sokszor akartam,h ennek vége legyen, mert nagyon fáj, h nem én vagyok az egyetlen neki. Ő ezt tudja nagyon jól, de szeret és azt mondta,h nem hagyja, h ennek vége legyen. Még is mit tegyek? Érdemes várnom rá és kitartanom mellette? Vagy hagyjam a p*csába? Ami nem lenne egyszerű, mert minden nap találkoznom kell vele.

2014. nov. 23. 21:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Örülök neki,szeretnek
2014. nov. 23. 21:08
 2/19 anonim ***** válasza:
Legalabb
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem kérek rosszmájú megjegyzéseket én is tudom,h mit szoktak az ilyenre mondani....
 4/19 anonim ***** válasza:

27 év óta nem változtatott szöveget a pasi? Ez gáz:DD

Mond már meg neki, hogy az idő már eljárt felette, és valami jobban hangzó jobb lenne:D

2014. nov. 23. 21:10
 5/19 anonim ***** válasza:

Ilyenkor csak annyit tudok írni, hogy gondold magad annak a másik lánynak a helyébe.

Te mit gondolnál, ha kiderülne ez a dolog?

Edzd az eszed, hogy máskor az győzzön.

Eleve nem kellett volna belemenni ebbe, ez a véleményem.

6/19 anonim ***** válasza:
miota van a srác meg a csaj együtt ? ha több éve v legalább 1 éve, akkor inkább hagyd öket
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem elvezd:-))Viszont ha nem hagyja ott b.nojet akkor a szeretoseg mellett te is nyithatsz masok fele es velhetoleg talalsz is egy hozzad illo szingli sracot egy kis ido elmultaval:-))
2014. nov. 23. 21:12
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen már több éve együtt vannak. Én meg mikor mondtam neki, h jó akkor találkozok mással és hagyom őt, akkor olyan féltékeny lett, meg ideges, h nem mentem el a találkozókra.... Tudom,h ez nem helyes amit teszek.
2014. nov. 23. 21:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én nem ítéllek el. Az érzelmek sokszor nagyon erős befolyásoló tényezők..tudom De könyörgöm, itt picsogsz, felteszel egy teljesen felesleges kérdést, mert te is tudod a választ, hogy mit kéne tenned.

Nem fogsz olyan választ kapni, hogy igen drágám ezaz kínozd magad tovább hátha összejön majd. Aztán hosszú idő elteltével jön a pofára esés és az azon való rágódás, hogy igen előbb lépni kellett volna.

Szóval.. igen.. nehéz, igen.. szar lesz jó hosszú ideig, de most fogod magad, letojod mit mond és megszakítasz vele MINDEN kapcsolatot, végleg. Te is tudod, hogy ez a legjobb szóval mozgás, nem holnap, nem egy hét múlva, most.

Lehet bunkónak fogsz találni, de ezt nem lehet szépen megfogalmazni. Gondolj már magadra is. Béke

2014. nov. 23. 21:20
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem tartalak bunkónak, sőt, teljesen igazad van. És már írtam is neki, h tartsuk meg a 2 lépés távolságot... ha tényleg én kellek neki, akkor majd tesz érte.
2014. nov. 23. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!