Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet vele, mit tegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet vele, mit tegyek hogy szeressen ujra?

Figyelt kérdés
Egy és fél eve vagyunk együtt és egy éve lakunk is együtt és mostanába nagyon furcsa a barátom mindig morog és mintha utálna,mindennek lemond: hülye,buta,marha stb..barmit teszek nem jo,ha megkérem valamire azt mondja parancsolok és hogy ö nem türi el,pedig semmi olyan szándekom nincs,ha veszek valamit nagy ritkán akkor azt mondja költekezem mindig,de ha ugy csinálnék mint sok más lány hogy a körmükre csomot ki adnak és naponta uj nadrág,polo stb nem tudom mit szolna de ha megmondom neki csak örjöng.Ha sirok és szomoru meg haragszom rá emiatt mert fáj akkor is csak veszekszik és csak engem hibásztat :( Teljes szivemböl szeretem és mindig mondom de mintha megsem hallaná és csak azt kébzeli hogy hazudok :( Ha mondom neki hogy árulja el hogy nem szeret és el akar hagyni veszekszik mint szokása akár csak egy idegbeteg és azt mondja hogy csak az a baja hogy buta vagyok meg nem csinalok semmit,sokszor este én mengyek fajért mert ö fáratt vagy én rakom meg a tüzet,takaritok stb,mert van amit elvégez még anyum is de nem mondhatja hogy semmit nem csinálok mert ez már hazugság,minél többet akarna de nem tudom mit :( Mikor meg ismertem és az elején olyan jo és kedves fiu volt most meg epp hogy nem az :( Elnézést a helyes irás miatt de nagyon aggodom :( nem akarom elveszitenni :(

2014. nov. 20. 15:56
 1/2 A kérdező kommentje:
A multkor külfoldön volt a növérem és rengeteget könyörgött hogy beszéljünk facebookon amit ki töröltünk a párommal még a kapcsolat elején és nem engette semmi áron és most hogy neki a haverja kint van rökton felment a régi fb persze tuttommal,de neki persze szabadott de nekem hogy beszéljek a növéremmel semmi áron inkabb a szüleim kiadtak egy csomo pénzt a telefonra és magam tettem haragba,de mind 1 ez nem számit de most hogy ö beszéljen csak a haverjával arra fel szabad menni,és mikor montam neki és haragudtam csak veszekedett
2014. nov. 20. 16:30
 2/2 MrMrs válasza:
Állj a sarkadra, nem irányíthatja az életed és veszekedhet veled folyton. Egy napra ne csinálj semmit csak ülj a székbe és mondd meg neki hogy te éjjel nappal talpon vagy takarítasz főzöl és most ő jön!
2014. nov. 22. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!