Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit vegyek neki karácsonyra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WyLToR kérdése:

Mit vegyek neki karácsonyra és hófordulóra?

Figyelt kérdés

21-én összejöttünk barátnőmmel még júniusba és karácsonykor van a 6 hónapos hófordulónk. Gondoltam hogy veszek neki egy nyakláncot ami 2 részből áll. Valójában egy szív formát aminek az egyik felében az én nevem, azt adom én, a másikban meg az ő neve és azt meg én fogom viselni. Ez mind szép és jó csak 24-én meg karácsony és mióta ismerem azóta mindig vettünk egymásnak ajándékot. Most van az első közös karácsonyunk úgy mint párkapcsolatban. Mit vegyek neki? Hogyan osszam fel? Nem tudom őszintén mit vegyek. Ötlet?

Én 18/F a lány 17/L

2014. nov. 20. 06:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Karácsonyra vedd meg neki a nyakláncot hófordulóra meg egy nagy csokor virágnak is nagyon örülni fog már csak azért is mert töled kapja :)
2014. nov. 20. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Eddig miket vettél neki?
2014. nov. 20. 11:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Csokrot. Csokit, elmentünk kirándulni, romantikus vacsora. Eddig ezek voltak.
2014. nov. 21. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lesz a nyaklánc, de csak ő viseljen nyakláncot, a fiúk nyakán elég rosszul áll, főleg az ilyen szíves.és magadnak miért vennél nyakláncos ajándékot? :)
2014. nov. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!